reklama
Maz ma kiepskie wynik nasienia ogólnie ilość jest ok tylko ruchliwość mala. Cftr zlecił nam genetyk. Jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach i teraz szykujemy się do in vitro. Ja ma jeszcze mutacje V Leiden i PAI 1 do tego pcos. Mam nadzieję że z in vitro wkoncu nam się uda mieć dzidziusia.Wiesz co z tego co wiem to znaczy że nie ma żadnych przeszkód na posiadanie całkowicie zdrowego dziecka, więc się nie denerwuj. Bardzo dużo par ma tą mutacje u jednej ze stron i nawet nie jest tego świadoma. A dlaczego robiliście Cftr? Czy plemniki męża wyszły kiepsko na badaniach? Czy tak asekuracyjnie przebadaliscie?
jumisia
Fanka BB :)
ja mam synka z kd. Jakby co napisz proszę na privHej dziewczyny, czy ktoras z Was podchodziła do inv na cyklu naturalnym i się udało? Albo czy ktoras miała inv z komórki dawczyni? Na naturalnym mamy 10%szans, bo mam 40 lat, amh-0,7 i nie reaguje prawie na stymulację.
Magda 1234
Sherlook. Krew oddana??
PAULANGELA
Hejka dziewczyny. Jak jest z ta refundacja leków do in vitro? Leczę się w prywatnej klinice w Krakowie, mam 29 lat, amh 7.0 (niestety pcos). Staramy sie juz prawie 5 lat. Trzeba składać jakieś wnioski o refundacje?
Nie, lekarz sprawdza czy się kwalifikujesz i recepty wipisuje z refundacjaHejka dziewczyny. Jak jest z ta refundacja leków do in vitro? Leczę się w prywatnej klinice w Krakowie, mam 29 lat, amh 7.0 (niestety pcos). Staramy sie juz prawie 5 lat. Trzeba składać jakieś wnioski o refundacje?
Orchidea33
Z tego co wiem to w KRK niestety nie ma dofinansowan do in vitro.Hejka dziewczyny. Jak jest z ta refundacja leków do in vitro? Leczę się w prywatnej klinice w Krakowie, mam 29 lat, amh 7.0 (niestety pcos). Staramy sie juz prawie 5 lat. Trzeba składać jakieś wnioski o refundacje?
Edit: leki bodajże do 3 prob sa refundowane. Lekarz wypisuje z refundacją.
Sherlook
Tak. Nie wiem czy nie zasnę zanim wyniki przyjdą [emoji1787] ostatnio padam o 21!Sherlook. Krew oddana??
O ja też! 21 już śpię jak suseł. Kciuki zaciśnięte! Daj znać koniecznie jak wynikTak. Nie wiem czy nie zasnę zanim wyniki przyjdą [emoji1787] ostatnio padam o 21!
reklama
Magda 1234
Trzymam kciukiTak. Nie wiem czy nie zasnę zanim wyniki przyjdą [emoji1787] ostatnio padam o 21!
Podziel się: