Masz jeszcze swój naturalny progesteron produkowany przez ciałko żółte, powinien być koło 20 lub wiecejO 15:30 kończę pracę. Muszę w strasznych korkach dojechał z jednego końca miasta na drugi więc około 16. Tylko progesteron nie będzie miarodajny. Bo biorę o 5:30 dopochwowo i o 6 pod język i zazwyczaj ok 7:30 miałam badanie. A teraz będzie dużo później, więc proga nie porównam. Na pewno będzie niższy.
reklama
Badałam u mnie mutacji nie stwierdzono. Czy w tym przypadku każą jedynie przebadać zarodki czy czekają nas jeszcze jakieś dodatkowe badania? Kariotyp mamy obydwoje prawidłowy innych mutacji też nie stwierdzono tylko ta jedna u męża.To chyba może wskazywać na mukowiscydozę którą można ewentualnie przekazać dalej. Czy Ty też badałaś Cftr? Bo jeśli wyjdzie u faceta to u kobiety oprócz kariotypu też trzeba to dodatkowo zbadać. Jeśli tylko jedno z rodziców to ma to może być zdrowiutki bobas.
JestemMama!
Fanka BB :)
Hej , ja znów dawno się nie odzywałam ale potrzebuje waszej pomocy ... No więc do końca tego tygodnia biorę tabletki i od przyszłego tygodnia mam zacząć stymulację ... Teraz z związku z tym co dzieje się na Ukrainie... Zastanawiam się czy ja zaczynać ... Nie wiem co robić , co myśleć ... Zaczyna ogarniać mnie lek i strach ... Eh... Leki już czekają a ja dalej się głowie z tym co zrobić oczywiście jestem całym sercem z Ukrainą. Pomagam jak tylko mogę ale boje się czy to wszystko nie pojedzie dalej i zacznie się wojna w Polsce
Ostatnia edycja:
Sherlook
Ja tak czekałam jak się covid zaczął. I to był mój największy błąd.Hej , ja znów dawno się nie odzywałam ale potrzebuje waszej pomocy ... No więc do końca tego tygodnia biorę tabletki i od przyszłego tygodnia mam zacząć stymulację ... Teraz z związku z tym co dzieje się na Ukrainie... Zastanawiam się czy ja zaczynać ... Nie wiem co robić , co myśleć ... Zaczyna ogarniać mnie lek o strach ... Eh... Leki już czekają a ja dalej się głowie z tym co zrobić [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] oczywiście jestem całym sercem z Ukrainą. Pomagam jak tylko mogę ale boje się czy to wszystko nie pojedzie dalej i nie zacznie się wojna w Polsce [emoji17][emoji17][emoji17]
Nie czekajHej , ja znów dawno się nie odzywałam ale potrzebuje waszej pomocy ... No więc do końca tego tygodnia biorę tabletki i od przyszłego tygodnia mam zacząć stymulację ... Teraz z związku z tym co dzieje się na Ukrainie... Zastanawiam się czy ja zaczynać ... Nie wiem co robić , co myśleć ... Zaczyna ogarniać mnie lek i strach ... Eh... Leki już czekają a ja dalej się głowie z tym co zrobić oczywiście jestem całym sercem z Ukrainą. Pomagam jak tylko mogę ale boje się czy to wszystko nie pojedzie dalej i nie zacznie się wojna w Polsce
JestemMama!
Eh... No właśnie ... Boje się że teraz nie podejdę do stymulacji i później będę sobie pluła w brodę ... I tak najwcześniej mogła bym podejść do transferu w czerwcu badz w lipcuJa tak czekałam jak się covid zaczął. I to był mój największy błąd.
.. ( przed nami jeszcze szczepienia , kontrolne Allo mrl ...) Eh ... Gubię się w tym wszystkim już ... Ciągle mam nadzieję że obudzę się i w wiadomościach podadzą że wojska rosyjskie wycofują się z Ukrainy ... Ciągle mam nadzieję i bardzo w to wierzę że zaraz się to skończy ... A co jeśli dane nam będzie uciekać z kraju ... Co jeśli się mylę i zaatakują też Polskę
I od miesiączki zaczynasz przygotowania do kolejnego transferu. Jeśli ba cyklu sztucznym to estrofem, a jeśli na naturalnym to obserwacja cyklu i oczekiwanie na owulacjęDziewczyny a czy Wy mi możecie powiedzieć jak wygląda sprawa kolejnego transferu. Jutro lekarz ale się zastanawiam. Mam zamrożony zarodek chodowany do 5 doby. I teraz to czekam na miesiączkę i jak to dalej wygląda?
reklama
JestemMama!
Jak dla mnie jest bardzo dobrze rośnie i to najważniejsze wiem że nie powinnam ale zazdroszczę Ci bardzo a z drugiej strony bardzo się cieszę twoim szczęściem10dpt betahcg 429
12dpt betahcg 989
Estradiol 1400
Progesteron 27
Boże jest chyba dobrze? Prawda? Przyrost spadł z 180% do 130% ale to chyba normalne, prawda?
Podziel się: