reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ikasia super że już niedługo transfer, już zaciskam kciuki :tak:

Ja już po usg, jest fasoleczka i bijące serduszko!!!!!!!:-) Byłam w takim szoku że nie pamietam jaki maluch jest duży, ale coś mi się kojarzy że chyba ok 10 mm:tak: W kazdym bądź razie pani doktor powiedziała, że wszystko jest wporządku i wszystko wygląda dobrze, a to najważniejsze:-) dziekuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie :*********

martka tak, ja miałam blastusia i pierwsza beta była 11dpt, ale była dosć wysoka więc spokojnie można byłoby zrobić wcześniej, ale taką dat wyznaczyli mi w klinice.

Roxii cudne wieści, bardzo się cieszę, że maluszek rośnie i się dobrze rozwija. Gratulacje.

Hola
masz może jakieś wieści od Molli?

Ikasia za kilka dni będziesz miała pod serduszkiem 2 istotki. Fajnie, że możesz w tym cyklu podchodzić do crio.

ją z telefonu, więc na szybko bo w pracy. Ze szęścia mało się nie posikam. Cosik ma już tylko 11 mm i przystępuje do trio jeśli oczywiście endometrium ładnie urośnie. Okazało się że dobrze że wzięłam już leki, bo dzisiaj byłoby już za późno. Wizyta była zabawna, bo dr pytała mnie jakie leki sobie biorę. A mój mąż zwijał się że śmiechu bo pacjent informował lekarza jak się leczy. Rozmawiałam na temat luteiny i albo będę na podjezykowej, albo na ultragestanie, czy jak tam to się zwie. Tylko kto pojedzie do czech i ki kupi :)

Witajcie Kobitki
Ikasia,ale fajnie,że tak szybciutko :-)
Roxii gratulacje ooogromne Kochana serdusia:-)
ja już po punkcji....pobrali 10 jajeczek :-) jutro o 11 -tej mam dzwonić, jak jajeczkom się bzykało z plemniczkami :-) a przede wszystkim , kiedy transfer
Dziękuję wszystkim za kciuki...jesteście kochane

reklama
Ikasia, cudnie,ze juz tak szybko mozesz jechac po maluszki :-) Teraz musi sie udac &&&&&&&&&&&&&&

Roxii, gratuluje maluszka i tego pzecudnego dzwieku serduszka. To jest niesamowity, niezapomniany pelen emocji moment. Wcale sie nie dziwie,ze nie pamietasz co do ciebie mowial learka ja tez bylam jakby oderwana od ziemi hihihi

Sylwia,
ciesze sie ,ze wizyta minela pomyslnie i mozesz przystapic do crio.Endo tym razem na pewno ladnie urosnie :tak:Chyba juz zrozumialo po ostatnim razie o co chodzi ;-)ma ladnie rosnac a nie kaprysic.

Do góry