reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka lanie Ci się należy :angry:. Kobieto nie doszukuj się objawów tylko uwierz w swoje dzieci. Już kilka razy pisałam, że nie miałam żadnych objawów a się udało. Jedni je mają inni nie, nie są one wyznacznikiem ciąży.

reklama
madzialenak rozumowo i na logikę to ogarniam, ale emocjonalnie kompletnie nie.Wiem, nic nie mogę zrobić,tylko czekać.Dobrze, że jestem w pracy i muszę trzymać fason, bo bym pewnie siedziała i wyła.

martka trzymam kciuki musi sie udac:)

asia 77 jak po punkcji juz jestes??

sylwia jak tam po wizycie co powiedziala p doktor??
ja mam jutro wizyte u lekarza i zobaczymy co dalej kiedy crio i jakie badania mi jeszcze zleci

Roxii, Asia, Molla, Ikasia, Fusun - trzymam &&& z całych sił!!!

mam dziś dużo czasu leże chora:-( grypa mnie dopadła czuję się jakbym była kijem pobita wszystko mnie boli od kaszlu a jutro wizyta:szok:

Madzia -
współczuję trzymaj się Kochana i dbaj o siebie teraz taka zdradliwa ta pogoda :tak:
Martka - rety co to za masakra z tym czekaniem, ale teraz musisz dać radę! &&& już się tego boję.

napiszcie czy któraś z Was miała po zastrzykach taki posmak metaliczny w ustach? pewnie to nieistotne pewnie to od takich dużych dawek zależy.

wracając jeszcze do tematu in vitro w serialach to ja się cieszę, że w ogóle jest poruszany ten problem i to coraz częściej, mimo, że nie do końca odzwierciedla rzeczywistość to i tak fajnie może niedouczeni ludzie, którzy nie mają pojęcia na czym to polega choć przez chwilę pomyślą i zastanowią się zanim podejmą temat albo osąd!

martaczi ty też chora?ale pogrom, co wpis to choroby.Kuruj się, zdrowia życzę!
Właśnie się dowiedziałam, że w Katowicach otwiera się invimed!Mam nadzieję, że nie będzie mi już potrzebny...Mam skierowanie na betę!
I wykrakałam sobie ćmienie małpowe w podbrzuszu.Ech, przy takich zdolnościach, to zaczynam krakać, że fasolka jest:-D

Witam Was dziewczyny w ten piekny sloneczny dzien.Matka ty piszesz ze nie masz obiawow a ja jestem 3dpt i bola mnie piersi troche pobolewa brzuch a czoraj strasznie bolaly mnie plecy na dole i zastanawiam sie czy to nie za wczsnie na jakie kolwiek objawy? Chodz bardzo licze na to bo przy transferze moja pani embriolog powiedziala ze bardzo fajnie bable sie odmrozily i ze wychodza juz z otoczki co widac na zdjeciu :) pozdrawiam i trzymam za Wszystkich kciuki &&&&&&&& :)

Dziewczynki jajuz po wizycie...wlasnie w busie siedze i teraz droga powrotna....doktorek zrobil usg...wszystko tam w srodku wyglada ok...za tydzien w poniedzialek mam sie zjawic na kontrole i dogranie szczegolow...ale w sobote lub hiedziele 27 lub 28 kwietnia bedzie transfer...tym razem lekarz zasugerowal 2 bable...wiec juz sienawet nie klocilam...wazne zeby sie udalo...jak bedzie od razu dwojka to tez dobrze:):):):)

Gotadora właśnie doczytałam, że jedno maleństwo to chłopczyk :-) Trzymam kciuki, zeby okazało się, że drugi Maluszek to dziewczynka. Kiedy następny raz będziesz ich podglądała?

Madzialenak, Martaczi dziewczyny życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Do góry