reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
603885_10151359204776931_822060749_n.jpg

asia gratuluje jajeczek:::roxi tobie kochana serducha:):)A mam pytanie...co myslicie o normalnej pracy po transferze??? w sensie jjestem przedstawicielem wiec moja praca to jezdzenie...ale tym razem po transferze sklaniam siedo opcji pracy normalnej....teraz dwa tyg lezalam i nic niedalo....

Roxii gratuluje ❤

Sylwia :-) intuicja Cię nie zawiodła! cieszę się bardzo!

Asia gratuluje jajkobrania i trzymam kciuki za maluchy &&&&

Ikasia na pewno podejmiesz właściwą decyzję - również posłuchaj co Ci serce podpowiada!

Fusun jak się czujesz? i jak minął transfer? i jak śnieżynki??? &&&&&&

Molla .... wierzę,że jest wszystko dobrze u Ciebie :tak:

Roxii wspaniała wiadomość. Gratuluję :tak:

Asia 77 – udanego, owocnego seksu w probówce! :-)

Madzialenak biedactwo.... Mam nazieję, że szybko się wykurujesz
Ja jestem od prau godzin w ciąży. Kolejna dobra wiadomość jest taka, że 3 zarodki są na zimowisku, a jeden jest jeszcze obserwowany. Doktorek stwierdził lekką hiperkę, dostałam dostinex. Wzięłam zwolnienie do bety, którą powinnam zrobić 27.04. Jednak w związku z tym, że to jest sobota to leakrz powiedział żebym zrobiła już w poniedziałek 29.04.

Ale oczywiście nie wytrzymam i zrobię w piątek 26.04 :-)

Hej dziewczyny. cieszę sie że tu tyle dobry wiadomosci. super:tak:.
Ja niestety mam od Molli smutne informacje. Dzis zrobili betę i spadła:-(, w macicy też niczego nie widzieli:-(. Teraz Molla czeka na decyzję czy będzie łyżeczkowanie czy nie. Jakie to wszystko niesprawiedliwe. Tyle się już wycierpiała i teraz jak juz prawie sie udało i to początkowo podwójnie to taki wielki klops:-(. Jest biedna wykończona fizycznie tym krwawieniem, a jeszcze bardziej psychicznie takim długim czekaniem, strachem, niepewnością:-( w dodatku z dala od bliskich.
Tak bardzo mi teraz smutno i nie umiem jej pocieszyć. Wiem że kazda z nas przez to przechodziła, że Molla jest silną, dzielna kobietą i pewnie za jakiś czas się pozbiera ale czemu musi przez to przechodzić..... wiem ze jedyne co pozostaje w takich chwilach to zażalenie do Szefa a potem trzeba się otrzepać i walczyć dalej i mam nadzieje że Molla znowu się pozbiera.

Mollunia dasz radę!!! pewnie nie dziś, nie jutro ale zbierzesz siły i wygrasz w końcu tę nierówna wojnę i zostaniesz MAMĄ!!!!!
przepraszam że tak zasmuciłam, ale podobno jak sie dzieli szczęście to się je mnoży , a jak smutki to sie je na prawdę dzieli i staja się malutkie aż znikaja....

Molla ... to bardzo niesprawiedliwe :-( tak mi przykro

Fusun cieszę się,że już jesteś w ciąży :tak: dbaj o siebie i maluszka - czekam z tobą na 26 kwietnia &&&& i super,że masz maluszki na zimowisku

reklama
Do góry