reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fusun gratuluję, jesteś mamą i jeszcze masz maluchy na zimowisku;) Cały czas śledzę twoje starania i nie mogę doczekać sie swojego czasu. Ja tez nie miałam mrożaków za pierwszym razem, ale jak widać przy drugim nie wszystko stracone:))

Roxi, Asia gratulacje:)

Jak to jest, że zawsze szczęście musi przeplatać się z cierpieniem. Nie mogę przestać mysleć o Moli.

reklama
Nika 85 – w związku z tym, że za pierwszym razem nie miałam mrozaczków to byłam pełna obaw tym razem. Myślałam, że historia się powtórzy. A tu proszę! Jak dobrze pójdzie to będzie 100% skuteczności – 6 się zapłodniło i 6 przetrwało. Nawet jeżeli ten jeden, który nie został zamrożony, (bo jest jeszcze po obserwacją do 5 doby), nie przetrwa, to i tak uważam, że to dobry wynik

Molla tak bardzo, bardzo mi przykro...nie umiem sobie wyobrazić co teraz musisz przeżywać...ale tak jak dziewczyny pisża....pozbierasz się wkońcu...i bedzie dobrze...musi...i trzeba w to wierzyć...

Fusun superaśnie że się udao teraz z mrozaczkami...:) ale mam nadzieje, że dopiero za jakiś dłuższy czas po nie wrócisz...:):)

A ja dalej myslę, co zrobić ...czy iśc po transferze na zwolnienie czy nie....pewnie zrobie tak, ze wezmę tydzien, akurat załapię się na weekend majowy, a potem wrócę do pracy...i będę pracować...wolniej i delikatniej...ale to jeszcze chwila..::):)

Fusun...gratulacje Kochana...uważaj na Siebie i Maleństwo
Molla co za niesprawiedliwość, a wierzyłam z całych sił :-( ale mam nadzieję,że zapał Ci nie minie i walczysz dalej. Jestem z Tobą Kochana:tak:

Fusun, ciesze sie bardzo,ze to tylko lekka hiperka, dostinex szybko zadziala i bedzie dobrze. Teraz odpoczywaj i relaksuj. :-)

Molla,az mnie wbilo w fotel jak przeczytalam wiesci.Nie moge uwierzyc.:-( Brakuje slow, aby okreslic jakie to wszystko niesprawiedliwe. Trzymaj sie kochana i wracaj szybko do nas.

Molla, ale mi smutno, jakkolwiek banalnie to brzmi, wierzyłam,że chociaż jeden zostanie :-(dlaczego tak się dzieje, wszystko pod górę...
Hola napisz od nas Molli,że jesteśmy i cały czas wspieramy, myślą, słowem...
Asia za sexik przedjądrzy :-)
Fusun niech się dzieci wgryzają i zostają:tak:

Fusun - gratulacje i buziaczki dla maluszkow w brzuszku...teraz najgorsze to czekanie ale szybko zleci:) mialas teraz jakas inna stymulacje ze wtedy nie mialas mrozaczkowa teraz sie udalo??

Asia 77 - to trzymam kciuki zeby wszystkie sie zaplodnily :)

Ikasia ja mysle tez czy po transferze brac wolne, bo ostatnio lezalam 2 tygodnie i sie nie udalo to teraz chyba bede pracowac normalnie, tzn wezme z 3 dni po transferze i potem do pracy a zazywasz cos? to crio bedziesz miec na naturalnym cyklu a robilas moze histeroskopie nie pamietam czy pytalam o to?

Sylwia to podchodzisz teraz do crio, super a ile masz mrozaczkow ktora to bedzei Twoja proba??

Mola - tule mocno, wiem ze nic Cie pocieszy ale kiedys musi sie wyczerpac worek z niepowodzeniami i zmienic na lepsze!

reklama
Asia no ładny wynik, niech teraz ładnie sie tam zapładniają i dzielą &&&&&&&&&&&&:tak:
Fusun gratulacje, dbaj o siebie, niech maluszki ładnie sie wgryzają. No i super że sa mrozaczki:-)
Ikasia rób jak uważasz, ja za każdym razem od transferu do betki brałam wolne, ale to idywidualna decyzja, jesli wiesz że twoja praca w zaden sposob cię nie naraza to mozesz spokojnie pracować:tak:
Molla nie wiem co napisać:-( tak bardzo mi przykro, nie mogę w to uwierzyć, przeciez cholera wszystko było dobrze... jakie to wszystko niesprawiedliwe:-( :no: wiem ze teraz cięzkie chwile i pewnie bedziesz potrzebowała czasu żeby się pozbierać, ale w końcu przyjdzie dzien kiedy otrzesz łzy i bedziesz gotowa do dalszej wali, a wtedy musi się już udac i bedziesz mamusią. Tego życze ci z całego serduszka. Trzymaj się tam jakoś i pamietaj że jesteśmy z tobą......

Do góry