reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mocno trzymam za Was dzisiaj kciuki...Asia zeby byloduzo komorek...fusun zeby maluch sie tama na dobre zadomowil...
Ja juz w wawie od wczoraj...na 12 mam byc w klinice,ale jade troszke wczesniej,zeby zdazyc na transport powrotny...moze mi sie uda wejsc wczesniej....ciekawe czego ciekawego sie dowiem...bardzo bym chciala jeszcze w tym cyklu do crio przystapic...zobaczymy czy bedzie to mozliwe...@ juz siew zasadzie skonczyla...wiec bez probelmu sprawdzi co tam u mnie w srodku sie dzieje...:::::

reklama
agapl ale objawów na @ też nie miałaś?spałam dziś z 2 godziny, nerwy w strzępach, a tu jeszcze 2 noce przede mną:-( tak się zastanawiam, czy cykl sztuczny na estrofemie może zmienić długość?nie wiem, czy to ma wpływ.
Kciuki dla potrzebujących!wprawdzie nieco rozedrgane, ale szczere:tak:

Uaktualniłam o swój transfer, bo nadal byłam na etapie stymulacji :-)

15 kwietnia Asia_77 udana punkcja
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka

15 KWIETNIA lkasia-wizyta przed udanym crio

15 kwietnia Fusun – udany transfer

16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków

kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Asia, Roxi, Fusun, Ikasia trzymam za Was mocno kciuki :tak:Czekam na pozytywne wieści od każdej w Was.

Molla myślę o Tobie i Twoim dzidziusiu, bardzo mocno ściskam kciuki z Sebciem za Was!!!

Ja dopiero wróciłam od wampirów, kłuli mnie 3 razy bo mam okropne żyły i nie dało się pobrać krwi z jednego miejsca :angry:Dopadł mnie ból gardła i zapalenie pęcherza :-(, mam nadzieję, że szybko miną....

Udanego dnia nie tylko dla dziewczyn z kalendarza,
ale dla Was wszystkich.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4954345.jpg

155649_643862495639159_296595975_n.jpg

Madzialenak, mnie zaczelo bolec gardlo w sobote wieczorem. Wczoraj zrobilam sobie syrop z cebuli i popijalam caly dzien. Dzis juz czuje sie lepiej. Troche drapie w gardle ale nie boli.Kuracji dzis ciag dalszy. Zrob sobie moze tez taka miksture: pokroic w plasterki cebule dodac sok z cytryny i miod (ja go rozpusiclam w letniej wodzie bo mialam skrystalizowany) na pecherz poza zurawina nie znam innego domowego sposobu.Wracaj do zdrowka!!!

Martka, zerknelam w moje notatki obiawowe hihihi i mam napisane: 9-10dpt plamienie jasnobrazowe i bol brzucha.Wczesniej mialam klucie jajnikow ale to byly jeszcze dolegliwosci po punkcji a Ty mialas crio.

Agapl dziękuję za przepis, kupiłam sobie syrop *spam* dla kobiet w ciąży i tej samej firmy tabletki na gardło. Syropek już raz mi pomógł, jest na bazie naturalnych składników, tak samo tebletki :-)

reklama
madzialenak wiosna przyszła to choroby muszą uciekać!zdrowiej szybko!
agapl a ja nic, ani plamki, Lutka bielutka i tyleż.Jakie to wszystko jest trudne.Chyba jutro tą betę zrobię bo środa będzie stresująca w pracy i już wolę wiedzieć na czym stoję.
Słońca na dziś Wam wszystkim życzę nie tylko tego na niebi:tak:

Do góry