Ja miałam dwa zestawy z tym penem i kilka miesięcy temu przy remoncie wyrzuciłamMnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.
reklama
Ja byłam na sztucznymJa jak miałam na naturalnym to miałam proga 30 !!! To źle ?
JestemMama!
Fanka BB :)
Cudowny Boże ile ja bym dala żeby mieć chodź połowę z niego ( tzn. Inaczej żeby tam małe bobo w moim mieszkało... Żeby nie było ) trzymam kciuki i czekam na zdjęcia królewiczaNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu . Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby . Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ . Jest duży to starczy dla każdej
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk
Ps. Nawet dzielić możesz na 10 osób... Byle by każda zaciążyła teraz póki jeszcze możesz wysyłaj nam wszystkim fluidy ciążowe
JestemMama!
Fanka BB :)
Mam przypomnij się jutro to poszukam. Tylko nie wiem czy zdąży dojść bo ja drugi koniec polskiDziewczyny,
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.
Pewnie że wstawisz tu piękny brzusio . Taki wywalczony i wyczekany, to az żal się nie pochwalićU mnie 14 tydzień i jest już widoczny, w ogóle coś szybko tyje. 12 lat temu przytyłam jedyne 9, 5 kg i byłam nadal szczupła, a teraz to będzie chyba niewykonalne ale wrzuce fotkę za jakiś czas. Widzę, że dużo z Was będzie miało cesarkę. Pewnie z jakiś konkretnych powodów, sama bym chciała...Ja przeżyłam 2 porody po części naturalny, męczyli mnie niepotrzebnie 6 godzin bez znieczulenia i chyba max bólami porodowymi, bo położna mówiła, że za pół godziny powinno być po wszystkim bo organizm jest już b. dobrze przygotowany. Niestety tak się nie stało i po wielu godzinach stwierdzili dopiero dysproporcje matczyno płodową, więc pojechałam pod nóż. Jak mi podali znieczulenie, co za rozkosz, zero bólu, płakałam ze szczęścia... Mogłabym tak jeszcze raz.
Ja wolę cesarkę, bo mam złe skojarzenia z porodami naturalnymi w rodzinie i bardzo boję się o dziecko. Cesarka dla mnie to takie mniejsze zło. To moja pierwsza i ostatnia ciąża, więc chcę być pewna, ze dziecko będzie bezpieczne
a w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?Mnie w klinice skierowali do okolicznej apteki, w której nic o tym nie wiedzieli. Nie spodziewałam się, że już na tym etapie zaczną się takie nerwy.
A przepraszam doczytałam że nic nie wiedzieli na ten temata w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?
Panie zaproponowały zwykłą strzykawkę i więcej nie wiedzą jak pomóc.a w aptece tej w której brałaś lek dowiadywałaś się?
W dniu transferu powinien być wysoki bo przecież bierzesz go na 5 dni przed. W dniu włączenia progesteronu powinien być niski a potem im większy, tym lepszyA to nie jest tak, że w dniu transferu to prog powinien być właśnie niski?
reklama
Dziękuję. Popróbuje jeszcze poszukać w Warszawie bo nie wierzę, że nie da się tego załatwić...Mam przypomnij się jutro to poszukam. Tylko nie wiem czy zdąży dojść bo ja drugi koniec polski
Podziel się: