Niski progesteron. Dużo go bierzesz ? Ewidentnie powinnaś dostać dużą dawke.Cykl sztuczny. Problem w tym, że wyniki były sprawdzane już po transferze . I to jest chyba taka polityka kliniki, a nie tylko mojego przypadku, bo na transfer kazali mi przyjechać 20 min przed czasem, aby wypełnić formalności i pobrać krew na badania. ....eh...sama nie wiem co o tym myśleć.
reklama
Cudne zdjęcieNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu . Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby . Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ . Jest duży to starczy dla każdej
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk
Mam nadzieję, że to odstająca siśka albo wyrostek ostrzyliśmy zęby na córkę, syna już mam.Bedzie maly sisiolot
Zobaczymy za parę tygodni czy się kobiecina nie myliłaSuper ci
Super , cieszę się bardzo,naprawdę ,chłopczyk ???
Kasialucky
Fanka BB :)
Miałam taki sam poziom witaminy D doszłam do Endokrynolog i zaleciła przez pierwszy tydzień dziennie 10 000Dziękuje Ci Jadę w środę do lekarza z wynikami i zobaczymy co powie bo reszta jest ok oprócz AMH które mam 0,41 wiec bardzo niskie no i witaminę D 19,9 ale już biorę 4000 jednostek wiec sprawdzę ja po 3 miesiącach a teraz brałam tabletki na pobudzenie jajnika aby były pecherzyki i owulacja lamette miałaś z tym kiedyś do czynienia ?
Kolejny tydzień 4000 a potem już tylko 2000.
Powiedziała mi że jeżeli będę zażywała 4000 to przez pół roku będę się Bujała z niską wartością
Lekarka zwiększyła mi z 3x1 dopochwowo na 3x2 plus dołożyła 2x1 doustnieNiski progesteron. Dużo go bierzesz ? Ewidentnie powinnaś dostać dużą dawke.
Ale słodkoNo prawie jestem spakowana. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu . Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby . Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ . Jest duży to starczy dla każdej
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk
Dziewczyny,
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.
Ja bym zbadala poziom 2 max 3 dni po transferze i w razie co interweniowac w klinice.Lekarka zwiększyła mi z 3x1 dopochwowo na 3x2 plus dołożyła 2x1 doustnie
reklama
To chyba nie jest niski progesteron jak na dzień transferu. On jeszcze przecież urosnie. Tym bardziej, ze dodała Ci jeszcze proga. Myśl pozytywnieWiem, że powinnam zaufać, ale jak czytam forum już od dawna, to nie spotkałam sie z taka sytuacją i trochę zaczęłam sie tym martwić. Chyba wyniki powtórze szybciej, czyli w czwartek a nie piatek jak kazali
Podziel się: