reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cykl sztuczny. Problem w tym, że wyniki były sprawdzane już po transferze . I to jest chyba taka polityka kliniki, a nie tylko mojego przypadku, bo na transfer kazali mi przyjechać 20 min przed czasem, aby wypełnić formalności i pobrać krew na badania. ....eh...sama nie wiem co o tym myśleć.
Niski progesteron. Dużo go bierzesz ? Ewidentnie powinnaś dostać dużą dawke.

reklama
No prawie jestem spakowana😜. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu 🙏. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby 😜. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ 😜. Jest duży to starczy dla każdej 😜
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk 😜
Cudne zdjęcie 😍😍😍

Dziękuje Ci 🥰Jadę w środę do lekarza z wynikami i zobaczymy co powie bo reszta jest ok oprócz AMH które mam 0,41 wiec bardzo niskie no i witaminę D 19,9 ale już biorę 4000 jednostek wiec sprawdzę ja po 3 miesiącach 💪a teraz brałam tabletki na pobudzenie jajnika aby były pecherzyki i owulacja lamette miałaś z tym kiedyś do czynienia ?
Miałam taki sam poziom witaminy D doszłam do Endokrynolog i zaleciła przez pierwszy tydzień dziennie 10 000
Kolejny tydzień 4000 a potem już tylko 2000.
Powiedziała mi że jeżeli będę zażywała 4000 to przez pół roku będę się Bujała z niską wartością

No prawie jestem spakowana😜. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu 🙏. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby 😜. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ 😜. Jest duży to starczy dla każdej 😜
Zoba na foto z zeszłego tygodnia jaki byk 😜
Ale słodko ❤️❤️❤️

Dziewczyny,
Czy macie do odsprzedania pen Ovaleap? Apteka mi sprzedała sam lek, a inne apteki dodają pena gratis do zakupu leku bez możliwości jego samodzielnego zakupu, albo odsyłają do sklepów internetowych...
Mieszkam w Warszawie i prawdopodobnie na najbliższą środę (9.02) będzie mi potrzebny.

reklama
Wiem, że powinnam zaufać, ale jak czytam forum już od dawna, to nie spotkałam sie z taka sytuacją i trochę zaczęłam sie tym martwić. Chyba wyniki powtórze szybciej, czyli w czwartek a nie piatek jak kazali
To chyba nie jest niski progesteron jak na dzień transferu. On jeszcze przecież urosnie. Tym bardziej, ze dodała Ci jeszcze proga. Myśl pozytywnie :)

Do góry