reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Prohewtreren masz za niski nie dała Ci pro
Cześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC 🤦‍♀️ teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku 🤷‍♀️
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślprogeeteron

Cześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC 🤦‍♀️ teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku 🤷‍♀️
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?
Progesteron za mały.dostalas leki .kazała ci powtarzać progesteron

reklama
Super ci
No i super👍u nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka😱 bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.
Super , cieszę się bardzo,naprawdę ,chłopczyk ???♥️♥️♥️

Zwiększyła z 3x1 na 3x2 dopochwowo plus 2x1 doustnie . Pierwsze wyniki mam robić w pt . Nie będzie to za późno?
Nie wiem , progesteron powinien być trochę wyższy ..ja miałam w transfer i 3 dnia po był 17 i dołożyła mi leków ze za niski ..ale każdy lekarz inny ,,może ktoś inny się wypowie ? Czasami trzeba im po prostu zaufać

Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?
Tak sobie myślę że skoro hormony nie są Za bardzo jak ona mówi to czemu nie odroczyła transferu ?? U mnie badania wyszły źle w cyklu punkcji i odroczyła mi transfer za msc ,, no ale jak ma się udać to się uda..cykl naturalny czy sztuczny czy po punkcji

Hej mam problem odebrałam dzisiaj wyniki Pakiet na Trombofilie i wszystkie są prawidłowe oprócz PAI-1 zakres analizy mutacji 4G/5G ,uzyskany wynik PAI-1 4G Układ heterozygotyczny nieprawidłowy . Proszę o co w tym chodzi bo nigdzie nie probiłam a teraz lekarz zalecił pomożecie ???
Heparyna. Tez mam. Inne prawidłowe? Jeśli tak to jest całkiem nieźle.. Żyje się z tym ;)

Tak sobie myślę że skoro hormony nie są Za bardzo jak ona mówi to czemu nie odroczyła transferu ?? U mnie badania wyszły źle w cyklu punkcji i odroczyła mi transfer za msc ,, no ale jak ma się udać to się uda..cykl naturalny czy sztuczny czy po punkcji
Cykl sztuczny. Problem w tym, że wyniki były sprawdzane już po transferze . I to jest chyba taka polityka kliniki, a nie tylko mojego przypadku, bo na transfer kazali mi przyjechać 20 min przed czasem, aby wypełnić formalności i pobrać krew na badania. ....eh...sama nie wiem co o tym myśleć.

Nie wiem , progesteron powinien być trochę wyższy ..ja miałam w transfer i 3 dnia po był 17 i dołożyła mi leków ze za niski ..ale każdy lekarz inny ,,może ktoś inny się wypowie ? Czasami trzeba im po prostu zaufać
Wiem, że powinnam zaufać, ale jak czytam forum już od dawna, to nie spotkałam sie z taka sytuacją i trochę zaczęłam sie tym martwić. Chyba wyniki powtórze szybciej, czyli w czwartek a nie piatek jak kazali

reklama
@fredka84 jak tam gotowa już jesteś, spakowana do szpitala ??? Lada chwila i Juz kawaler będzie z wami 🤩🤩🤩😍😍😍😍😍 Zazdro ooo. Zwalniaj brzuchol plisssss 🤪🤩 jestem w kolejce jak by co... Jak by ktoś pytał komu chcesz go teraz sprzedać Pamietaj o mnie plisssss🤪 pokaż brzuszek... Moze jak się napatrze to sama za ciążę 🤔🤔🤔🤔🤔🥴
No prawie jestem spakowana😜. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu 🙏. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby 😜. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ 😜. Jest duży to starczy dla każdej 😜

Ostatnia edycja:
Do góry