Magda 1234
Fanka BB :)
Prohewtreren masz za niski nie dała Ci pro
Cześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślprogeeteron
Progesteron za mały.dostalas leki .kazała ci powtarzać progesteronCześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?