Ale super a w którym dniu robiłaś betę?U mnie w brzuchu również 4.1.1 i dodatkowo 4.1.2
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Mnie aż rwało w biodrach i udach.. w pracy nie mogłam wysiedzieć a teraz maluch grasuje w brzuszku i już mam nadzieje zostanie ze mną na zawszeNaprawdę? Aż mi się zrobiło lżej to już mój 4 transfer ostatnie miałam 5 lat temu ale właśnie nie pamiętam żebym miała takie bóle. Marzę aby to był dobry znak..
eij
Ja miałam 3 weryfikacje według zaleceń lekarza, ale ta 7 dpt była już wiarygodnaAle super a w którym dniu robiłaś betę?
Zostanie Zostanie ❤ w brzuszku u mamusi najlepiej gratulujęMnie aż rwało w biodrach i udach.. w pracy nie mogłam wysiedzieć a teraz maluch grasuje w brzuszku i już mam nadzieje zostanie ze mną na zawsze
Mi lekarz kazal zrobić w walentynki to bd 12 dpt ale nie wiem czy wytrzymam 1Ja miałam 3 weryfikacje według zaleceń lekarza, ale ta 7 dpt była już wiarygodna
Cześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?
No i superu nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać
Uuu ale super. Fajnie, że już możesz podejrzewać płeć . Super wiadomość ❤No i superu nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.
JestemMama!
Napisalam pwHej
A co u Ciebie??
reklama
JestemMama!
@fredka84 jak tam gotowa już jesteś, spakowana do szpitala ??? Lada chwila i Juz kawaler będzie z wami Zazdro ooo. Zwalniaj brzuchol plisssss jestem w kolejce jak by co... Jak by ktoś pytał komu chcesz go teraz sprzedać Pamietaj o mnie plisssss pokaż brzuszek... Moze jak się napatrze to sama za ciążę
Podziel się: