reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Naprawdę? Aż mi się zrobiło lżej 🙂 to już mój 4 transfer ostatnie miałam 5 lat temu ale właśnie nie pamiętam żebym miała takie bóle. Marzę aby to był dobry znak..
Mnie aż rwało w biodrach i udach.. w pracy nie mogłam wysiedzieć ;) a teraz maluch grasuje w brzuszku :) i już mam nadzieje zostanie ze mną na zawsze ❤️🙏

Cześć Dziewczynki. Ja już po transferze. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Przed samym transferem okazało się, że mam za słabo wypełniony pęcherz. Mimo, iż wlałam w siebie prawie 2l wody, to i tak za bardzo się nie wypełnił. Później była jazda w drodze powrotnej, która do mnie trwa 2h. Pierwszy raz w życiu tak mi sie chciało siku, że myślałam, że już nie dam rady, a jak na złość po drodze żadnego WC 🤦‍♀️ teraz boję się, czy to nie zaszkodziło, bo aż macica mnie bolała z tego ucisku 🤷‍♀️
Lekarka natomiast zdziwiła się na moje wyniki. Choć powiedziała, że narazie nie ma się co martwić, ale chyba najlepsze nie są:Estradiol 110, a progesteron 5.74. Co o tym myślicie?

Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać ♥️♥️♥️
No i super👍u nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka😱 bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.

No i super👍u nas też dobrze, krwiaka już prawie nie ma, zostały jakieś resztki i brudzenie pewnie stąd. Lekarka powiedziała mi, że widzi coś odstającego pomiędzy nogami u dziecka😱 bardziej stawia na chłopczyka, ale nie koniecznie. U mnie 14 tydzień.
Uuu ale super. Fajnie, że już możesz podejrzewać płeć . Super wiadomość ❤

reklama
Do góry