Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
No i pięknie [emoji3531]Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Teraz odpoczywaj i szykuj się na bycie gruba[emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Super wiadomości . Będzie dobrzeWracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać
Teraz masz mocno podrażnioną psiochę i może stąd te krwawienia.
Hej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was bolał brzuch po transferze tak jakby na okres i się udało? Jestem właśnie 5dpt i właśnie mam takie dziwne bóle.. i sie zastanawiam czy to dobrze czy zle.. dajcie znać bo zaraz zwariuje
HejCyclogest moja droga to był na 99%
A co u Ciebie??
eij
Ja miałam bóle miesiączkowe również 5 dpt blastki. Obecnie 31 tcHej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was bolał brzuch po transferze tak jakby na okres i się udało? Jestem właśnie 5dpt i właśnie mam takie dziwne bóle.. i sie zastanawiam czy to dobrze czy zle.. dajcie znać bo zaraz zwariuje
Hankaa
Miałam bóle miesiączkowe gorsze niż zwykle. Obecnie 21tc trzymam kciukiHej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was bolał brzuch po transferze tak jakby na okres i się udało? Jestem właśnie 5dpt i właśnie mam takie dziwne bóle.. i sie zastanawiam czy to dobrze czy zle.. dajcie znać bo zaraz zwariuje
Też miałam blastke podobno bardzo ładna 4AA dzięki dałaś mi wiaręJa miałam bóle miesiączkowe również 5 dpt blastki. Obecnie 31 tc
eij
U mnie w brzuchu również 4.1.1 i dodatkowo 4.1.2Też miałam blastke podobno bardzo ładna 4AA dzięki dałaś mi wiarę
reklama
Naprawdę? Aż mi się zrobiło lżej to już mój 4 transfer ostatnie miałam 5 lat temu ale właśnie nie pamiętam żebym miała takie bóle. Marzę aby to był dobry znak..Miałam bóle miesiączkowe gorsze niż zwykle. Obecnie 21tc trzymam kciuki
Podziel się: