reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Chciałam Wam dziewczyny wszystkim podziękować za te dobre słowa ,za wsparcie ,,co ma być to będzie.. bardzo trudna to droga i bardzo nie sprawiedliwa ,, leżę krwi jest mniej ,czekam do jutra ,prbuje spać ale nie mogę ,, dziękuję Wam i cieszę się że jestem na tej grupie ze względu na wszystko ....takiego wsparcia jakiego dostaje od Was nie da się opisać..trzymajcie się kochane ,,☹️♥️
Bylas juz u doka?

reklama
Czyli co to oznacza ,ze krzepliwość jest ciulowata ?
Wiesz ja się na tym akurat nie znam. Mam inną mutację, na którą przyjmuje heparynę. Krzątając się po forach widzę, że heparyna jest na kilka różnych mutacji, również na tą co Ci wykryto. Dlatego też obstawiam takie zalecenia.

Wiesz ja się na tym akurat nie znam. Mam inną mutację, na którą przyjmuje heparynę. Krzątając się po forach widzę, że heparyna jest na kilka różnych mutacji, również na tą co Ci wykryto. Dlatego też obstawiam takie zalecenia.
Dziękuje Ci 🥰Jadę w środę do lekarza z wynikami i zobaczymy co powie bo reszta jest ok oprócz AMH które mam 0,41 wiec bardzo niskie no i witaminę D 19,9 ale już biorę 4000 jednostek wiec sprawdzę ja po 3 miesiącach 💪a teraz brałam tabletki na pobudzenie jajnika aby były pecherzyki i owulacja lamette miałaś z tym kiedyś do czynienia ?

reklama
też go brałam, fajnie podnosi poziom proga - przynajmniej u mnie. Luteina znacznie słabiej się przyjmowała.
Mam nadzieję że skończą się moje infekcje i plamienia jak już nie będę miała tej luteiny i nie będzie podrażnień..Emocje że mnie zeszły ,,dziękuję Wam za dobre słowa ♥️oby już było tylkndobrde i na c się nie działo

Do góry