PimafucortJaka maść masz na myśli ?
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Kłucia są normalne w większości.. ja jestem już w 21tc i nadal kłujeDziewczyny, boli mnie dzis podbrzuszeu okolice pępka ale nie tak jak zwykle bolalo tylko tak, jakby ktos mi cos tam wbijal.. poradzicie cos?
Wg kalkulatora dzis jestem 5+6 (22dpt)
Sherlook
O jejku to tak jak i ja [emoji846][emoji846] tylko żeby mi hormony dobrze wyszły, bo namieszałam w poprzednim cyklu [emoji33]Myślę, że tak. Jak endometrium nie urosło dużo to krwawienie też nie będzie duże.
Ja też dziś zaczęłam cykl nowy cykl nowa szansa! Szykuje się do transferu na cyklu naturalnym
Przykro mi. Beta 10dpt 5 dniowego zarodka powinna być już powyżej 100...Cześć, podpowiedzcie proszę. 12dpt, zarodki 5dniowe, a beta <1.000, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa ze w 14 dniu coś wyjdzie ? czy to już niemożliwe ?
Nic z tego nie będzie
dzięki za odpowiedź. musze przegryźćPrzykro mi. Beta 10dpt 5 dniowego zarodka powinna być już powyżej 100...
Nic z tego nie będzie
annemarie
Nie zgodze sie z tym,wysokie komorki NK atakuja tarodek juz przed implantacja.Tak samo jak brak kirow,powoduje brak tej implantacji.Przerabialam to tyle lat,ze w takie cuda wianki nie uwierze.Krzepliwosc, glukoza ok, mam hashimoto pod kontrola. Nk nie robilam... I właśnie wyszłam od lekarza i on twierdzi, że to u mnie nie ma znaczenia, bo ja nie zachodzę w ciaze, miałoby gdybym roniła.
Zaproponował protokół długi, mówi, że mamy skupić sie na komórkach jajowych.
Generalnie ja 7dpt zaczynam plamic, tak jakby nie dochodziło do implantacji. Mój lekarz twierdzi, ze to przez moje komórki (amh 1,3), a nie przez plemniki (morf 0%, slaba koncentracja i ruchliwość). Eh
Wogole ,zdanie pana doktora jest dosyc specyficzne
annemarie
niestety juz po wszystkim.Cześć, podpowiedzcie proszę. 12dpt, zarodki 5dniowe, a beta <1.000, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa ze w 14 dniu coś wyjdzie ? czy to już
Zrob na wlasna reke te NK i Kiry,przynajmniej bedziesz miala jasnosc sytuacji.Ja wole wiedziec niz sie bujac w oblokachNo wlasnie. Nie wiem komu wierzyc, konu ufać no i co robic.
reklama
Spróbuj konsultacji z innym lekarzem. Może coś Ci rozjaśniNo wlasnie. Nie wiem komu wierzyc, konu ufać no i co robic.
Podziel się: