Probiotyki dopochwowe, moje najnowsze odkrycie! LactovaginalDziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Może maść clotrimazol?Dziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
Spróbuj tą masc profilaktycznie stosować, jak ja. Dzięki temu utrzymuje pochwę w idealnym stanieDziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
Magda 1234
Zaczęłam ją stosować chociaż jest zapisane że w 1 trymestrze nie bsrdzoMoże maść clotrimazol?
HM... a mój lekarz mi tłuamczył, że są dwa rodzaje NK. Te, które "bronią" endometrium i takie, które działają w całym organizmie. Te pierwsze powodują brak zagnieżdżenia, a te drugie obumieranie ciąży na wczesnym etapie (jak u mnie).Krzepliwosc, glukoza ok, mam hashimoto pod kontrola. Nk nie robilam... I właśnie wyszłam od lekarza i on twierdzi, że to u mnie nie ma znaczenia, bo ja nie zachodzę w ciaze, miałoby gdybym roniła.
Zaproponował protokół długi, mówi, że mamy skupić sie na komórkach jajowych.
Generalnie ja 7dpt zaczynam plamic, tak jakby nie dochodziło do implantacji. Mój lekarz twierdzi, ze to przez moje komórki (amh 1,3), a nie przez plemniki (morf 0%, slaba koncentracja i ruchliwość). Eh
Magda 1234
Kupiłam i ja ,oby coś złagodziło .Probiotyki dopochwowe, moje najnowsze odkrycie! Lactovaginal
Magda 1234
Jaka maść masz na myśli ?Spróbuj tą masc profilaktycznie stosować, jak ja. Dzięki temu utrzymuje pochwę w idealnym stanie
Hankaa
Ja używałam trivagin dwa razy dziennie plus maść i był spokój raz dwaZaczęłam ją stosować chociaż jest zapisane że w 1 trymestrze nie bsrdzo
A próbowałaś robić sobie nasiadowki? Mi przy jakiejś infekcji (nie od leków, coś sie przyplątało) dawno temu pomogło tantum rossa.Dziewczyny znów mam infekcje pochwy, no idzie się zalamac, w poniedziałek mam zrobić posiew bo musi minąć 7 dni od skończonego antybiotyku..oszaleje !!! Swędzi ,dr narwsie zaleciła proibityki ale ja probiotyki biorę cały czas .luteiny narwzie nie mogę odstawić..co ja mam zrobić,jak to złagodzić ,,
Ale w internecie znajdziesz mnostwo pomysłów na natuealne mieszanki do nasiadowek, tak zebys mogla to w ciazy stosowac
reklama
Podziel się: