reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem co mam dalej robić zrobiłam już wszystko miałam ładną blastocyste z piątek doby 5 AA zrobilalam test era wyszło że okno jest przesunięte zrobiłam biopsje wyszło że mam zapalenie wyleczylam je. Teraz wziąłem do transferu atosiban, nacięcie otoczki embrioglue i intralipid i mimo to nie doszło do implantacji. Miała któraś z Was taka sytuację. Powiedzcie co teraz mi doradzacie
Miałam tak samo .. z przebadanymi zarodki i wszystkimi możliwymi dodatkami .
Mi dopiero w immunologicznych badaniach coś wyszło .

reklama
Screenshot_20220125-160722-758.pngdziewczyny jutro mam podgląd lekarz kazał zrobić badanie, więc jest🙂póki co to mam tylko zastztyki dobry wynik czy za mały?

To myślę, że warto zasięgnąć jeszcze jednej opini. Mi lekarz mówił, że receptywnosc jest ważna tylko na takim cyklu na jakim się robi. Dlatego miałam zagwozdkę na jakim robić, zdecydowałam na naturalnym i teraz transfery też muszę mieć na naturalnym.
Może jest jakaś wielka różnica między testem era a receptywnoscia, ale sądzę że nazwanie tego testu receptywnosc jest obejściem patentu testu era.
Ja miałam robioną receptywność i na naturalnym i na sztucznym cyklu. Na sztucznym cyklu wyszło mi przesunięcie okna implatacyjnego a na naturalnym jest prawidłowo. Zatem jest tak jak napisałaś wcześniej, że może wyjść różnie w zależności od cyklu.

reklama
Do góry