reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam też pytanie - od 2 dnia cyklu mam brać Estrofem. Brałam już poprzednio stosując się do ulotki - czyli doustnie. Nie dopytywałam o to lekarza. Teraz na wizycie mówił po prostu, że znowu mam brać estrofem od 2 dnia cyklu itd. Sprawdzając wyniki na NK "odkryłam" w systemie zalecenia, żeby estrofem przyjmować dopochwowo. Jak Wy przyjmujecie ten lek?
Ja doustnie, estradiol mam zawsze wysoko może dlatego tak kazał

Nie wiem co mam dalej robić zrobiłam już wszystko miałam ładną blastocyste z piątek doby 5 AA zrobilalam test era wyszło że okno jest przesunięte zrobiłam biopsje wyszło że mam zapalenie wyleczylam je. Teraz wziąłem do transferu atosiban, nacięcie otoczki embrioglue i intralipid i mimo to nie doszło do implantacji. Miała któraś z Was taka sytuację. Powiedzcie co teraz mi doradzacie

Nie wiem co mam dalej robić zrobiłam już wszystko miałam ładną blastocyste z piątek doby 5 AA zrobilalam test era wyszło że okno jest przesunięte zrobiłam biopsje wyszło że mam zapalenie wyleczylam je. Teraz wziąłem do transferu atosiban, nacięcie otoczki embrioglue i intralipid i mimo to nie doszło do implantacji. Miała któraś z Was taka sytuację. Powiedzcie co teraz mi doradzacie
Może być wada genetyczna zarodka
To Twoje przesunięcie okna jest dziwnie duże. A podchodzilas na cyklach sztucznych czy naturalnych?

reklama
Do góry