Dzisiaj 6dcA który u ciebie dc?? Ja mam kontrole endo w 8 dc i zastanawiam się kiedy będę mieć transfer.
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Ja doustnie, estradiol mam zawsze wysoko może dlatego tak kazałMam też pytanie - od 2 dnia cyklu mam brać Estrofem. Brałam już poprzednio stosując się do ulotki - czyli doustnie. Nie dopytywałam o to lekarza. Teraz na wizycie mówił po prostu, że znowu mam brać estrofem od 2 dnia cyklu itd. Sprawdzając wyniki na NK "odkryłam" w systemie zalecenia, żeby estrofem przyjmować dopochwowo. Jak Wy przyjmujecie ten lek?
Sherlook
U mnie dzisiaj 5ty. Może będziemy mieć transfer w podobnym terminieDzisiaj 6dc
Super, będzie raźniej ja we wt oprócz badania hormonów, mam jeszcze mieć biocentozę pochwy...I teraz tego się boję że wynik wyjdzie zły i kolejny miesiąc będzie w plecyU mnie dzisiaj 5ty. Może będziemy mieć transfer w podobnym terminie
Sherlook
Będzie dobrze zobaczyszSuper, będzie raźniej ja we wt oprócz badania hormonów, mam jeszcze mieć biocentozę pochwy...I teraz tego się boję że wynik wyjdzie zły i kolejny miesiąc będzie w plecy
Nie wiem co mam dalej robić zrobiłam już wszystko miałam ładną blastocyste z piątek doby 5 AA zrobilalam test era wyszło że okno jest przesunięte zrobiłam biopsje wyszło że mam zapalenie wyleczylam je. Teraz wziąłem do transferu atosiban, nacięcie otoczki embrioglue i intralipid i mimo to nie doszło do implantacji. Miała któraś z Was taka sytuację. Powiedzcie co teraz mi doradzacie
Może być wada genetyczna zarodkaNie wiem co mam dalej robić zrobiłam już wszystko miałam ładną blastocyste z piątek doby 5 AA zrobilalam test era wyszło że okno jest przesunięte zrobiłam biopsje wyszło że mam zapalenie wyleczylam je. Teraz wziąłem do transferu atosiban, nacięcie otoczki embrioglue i intralipid i mimo to nie doszło do implantacji. Miała któraś z Was taka sytuację. Powiedzcie co teraz mi doradzacie
To Twoje przesunięcie okna jest dziwnie duże. A podchodzilas na cyklach sztucznych czy naturalnych?
Czarna seria... u mnie podobnie.Mam wynik bety dziś 7 dpt beta 1.20 więc raczej nic z tego nie będzie nie mam pojęcia czemu się znów nie udało
reklama
Na cyklach sztucznych podchodziłem Ere miałam badania 2 razy więc nie mam mowy o pomyłceMoże być wada genetyczna zarodka
To Twoje przesunięcie okna jest dziwnie duże. A podchodzilas na cyklach sztucznych czy naturalnych?
Podziel się: