reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A powiedzcie mi czemu mówić że na cyklu naturalnym może się udać A na sztucznym nie ????
Na naturalnym możesz nie mieć przesunięcia okna. Czasem tak jest, że dziewczyny zachodzą na jednym a na drugim nie. Mi lepiej rośnie endometrium na naturalnym niż na sztucznym, mam lepsze wyniki hormonow. I dodatkowy plus żyje normalnie w trakcie przygotowania do transferu, nie mam 4 budzików żeby pamiętać o lekach. Zdarza mi się zapomnieć że szykuje się do transferu. To dobre dla głowy :)

reklama
Tak jestem na początku. Zrobiła dopiero 6 zastrzyków. Pewnie jutro lekarz coś mi dołoży skoro jest mały🙂
A niekoniecznie, estradiol wydzielają pęcherzyki. Jeśli jest dużo małych to estradiol będzie niski, a potem urosną i estradiol też urośnie. Nie zawsze trzeba zwiększać dawki leków, czasem trzeba zaczekać :) dużo jajek życzę

Mensinorm 150 i bemfola 150. Miałam niskie AMH tylko 0.79
Jak wchodziłam na stymulacje po naturalnym cyklu to od 1dc brałam Gonapeptyl a Bemfola i Mensinorm aż mi estradiol spadł i progesteron. Później już nie badałam estradiolu.
Teraz wchodziłam na stymulacje po sztucznym cyklu i nie musiałam badać hormonów .

Jutro punkcja :)

Dziewczyny, czym różni się wynik Beta Hcg ze znakiem np. <2,3 od wyniku bez znaku tak jak np. 0.14? Nie mogę znaleźć żadnych informacji czy ten znak jest jakoś mocno znaczący? 🤔🤔

Jak wchodziłam na stymulacje po naturalnym cyklu to od 1dc brałam Gonapeptyl a Bemfola i Mensinorm aż mi estradiol spadł i progesteron. Później już nie badałam estradiolu.
Teraz wchodziłam na stymulacje po sztucznym cyklu i nie musiałam badać hormonów .

Jutro punkcja :)
Ja dopiero zaczynam🙂czekam co powie lekarz.

reklama
Ja miałam robioną receptywność i na naturalnym i na sztucznym cyklu. Na sztucznym cyklu wyszło mi przesunięcie okna implatacyjnego a na naturalnym jest prawidłowo. Zatem jest tak jak napisałaś wcześniej, że może wyjść różnie w zależności od cyklu.
Akate, jesteś ❤️. Nie chcę być natrętna ale na jakim jesteś etapie? Walczysz jeszcze?❤️. Często myślę o tobie...

Do góry