Na naturalnym możesz nie mieć przesunięcia okna. Czasem tak jest, że dziewczyny zachodzą na jednym a na drugim nie. Mi lepiej rośnie endometrium na naturalnym niż na sztucznym, mam lepsze wyniki hormonow. I dodatkowy plus żyje normalnie w trakcie przygotowania do transferu, nie mam 4 budzików żeby pamiętać o lekach. Zdarza mi się zapomnieć że szykuje się do transferu. To dobre dla głowyA powiedzcie mi czemu mówić że na cyklu naturalnym może się udać A na sztucznym nie ????
reklama
A niekoniecznie, estradiol wydzielają pęcherzyki. Jeśli jest dużo małych to estradiol będzie niski, a potem urosną i estradiol też urośnie. Nie zawsze trzeba zwiększać dawki leków, czasem trzeba zaczekać dużo jajek życzęTak jestem na początku. Zrobiła dopiero 6 zastrzyków. Pewnie jutro lekarz coś mi dołoży skoro jest mały
Mensinorm 150 i bemfola 150. Miałam niskie AMH tylko 0.79A jakie zastrzyki ?
Jak wchodziłam na stymulacje po naturalnym cyklu to od 1dc brałam Gonapeptyl a Bemfola i Mensinorm aż mi estradiol spadł i progesteron. Później już nie badałam estradiolu.Mensinorm 150 i bemfola 150. Miałam niskie AMH tylko 0.79
Teraz wchodziłam na stymulacje po sztucznym cyklu i nie musiałam badać hormonów .
Jutro punkcja
eij
Fanka BB :)
Każda beta poniżej 5 oznacza brak ciążyDziewczyny, czym różni się wynik Beta Hcg ze znakiem np. <2,3 od wyniku bez znaku tak jak np. 0.14? Nie mogę znaleźć żadnych informacji czy ten znak jest jakoś mocno znaczący?
Ja dopiero zaczynamczekam co powie lekarz.Jak wchodziłam na stymulacje po naturalnym cyklu to od 1dc brałam Gonapeptyl a Bemfola i Mensinorm aż mi estradiol spadł i progesteron. Później już nie badałam estradiolu.
Teraz wchodziłam na stymulacje po sztucznym cyklu i nie musiałam badać hormonów .
Jutro punkcja
Sherlook
Trzymam kciuki za jutroJak wchodziłam na stymulacje po naturalnym cyklu to od 1dc brałam Gonapeptyl a Bemfola i Mensinorm aż mi estradiol spadł i progesteron. Później już nie badałam estradiolu.
Jutro punkcja
annemarie
To na co intralipid bralas?Jakie masz NK wysokie?Ja w immunologi mam wszystko w porządku
reklama
Akate, jesteś . Nie chcę być natrętna ale na jakim jesteś etapie? Walczysz jeszcze?. Często myślę o tobie...Ja miałam robioną receptywność i na naturalnym i na sztucznym cyklu. Na sztucznym cyklu wyszło mi przesunięcie okna implatacyjnego a na naturalnym jest prawidłowo. Zatem jest tak jak napisałaś wcześniej, że może wyjść różnie w zależności od cyklu.
Podziel się: