Upomnialam się i Pani opiekun odpisała, że czeka aż lekarz jej odpisze. Już jestem spokojna, najważniejsze że lekarz obejrzy wyniki, bo może nie są wcale takie zle. Nie wiem jakie powinny być zaraz po owulacji.Do tej pory się nie odezwali?
reklama
Dziewczyny, jak się czułyście po lekach po transferze? Ja biorę 3x1 utrogestan i 3x1 estrofem. W pierwszym nieudanym transferze brałam tylko utrogestan i duphaston. Teraz jestem w 3dpt i mogłabym ciągle spać, do tego lekko boli mnie głowa, normalnie jakbym była na kacu non stop....
Justi92
Fanka BB :)
Progesteron obniża ciśnienie i stąd ta senność to całkowicie normalneDziewczyny, jak się czułyście po lekach po transferze? Ja biorę 3x1 utrogestan i 3x1 estrofem. W pierwszym nieudanym transferze brałam tylko utrogestan i duphaston. Teraz jestem w 3dpt i mogłabym ciągle spać, do tego lekko boli mnie głowa, normalnie jakbym była na kacu non stop....
Też tak się czułam przy obu transferach, to mogą być dobre oznaki, może zaczyna już Ci rosnąć naturalny progesteron, no i stres robi swojeDziewczyny, jak się czułyście po lekach po transferze? Ja biorę 3x1 utrogestan i 3x1 estrofem. W pierwszym nieudanym transferze brałam tylko utrogestan i duphaston. Teraz jestem w 3dpt i mogłabym ciągle spać, do tego lekko boli mnie głowa, normalnie jakbym była na kacu non stop....
To może właśnie kropek wysysa z Ciebie siłyZa pierwszym razem czułam się zupełnie inaczej. Po transferze trafiłam do szpitala, miałam krwawienie do otrzewnej (ból nie do zniesienia), jak to się unormowało to mimo brania progesteronu nie byłam senna.
Ja swojego wczoraj zaszczepiłam 3 dawka.Taaa... Coś jakoś mi nie idzie. Mój mąż ma gorączkę i dreszcze a u niego w pracy dużo osób ma covid... Ehh...
Chciałabym bardzo, ale też boję się rozczarowania, więc nie napalam się. Dostałaś odpowiedz?To może właśnie kropek wysysa z Ciebie siły
eij
Fanka BB :)
Ja do 16 tc brałam łącznie proga w dawce 1200Super wynik! Progesteron Ci doktorek podniesie globulkami/zastrzykami ja do 13tc brałam 1525mg albo 1250mg proga dziennie. Końskie dawki miałam. Zresztą ja to wszystko jak koń dostawałam dlatego byłam nie żywa przez 3 mc non stop spałam mój miał święty spokój bo mu nie zrzędziłam
reklama
Odebrałam wyniki badań. 3dpt prog - 9,73, estradiol - 272 pg. Napisałam do lekarza, ciekawe czy zwiększy mi progesteron. Co sądzicie o tych wynikach? Jest jakaś szansa na zagnieżdżenie się zarodka przy takim prog?
Ostatnia edycja:
Podziel się: