reklama
eij
Fanka BB :)
Ja miałam w 18 dcDziewczyny, w którym dniu cyklu miałyście transfer ( cykl sztuczny )?.
I którego lekarza polecacie z Invicty we Wrocławiu ( bo moja lekarka chyba w terminie transferu będzie na urlopie ).
Generalnie załamka mnie dopadła...
No mój ma na wtorek umówione szczepienie ale teraz z racji choroby będzie musiał przesunąćJa swojego wczoraj zaszczepiłam 3 dawka.
Jeszcze nieChciałabym bardzo, ale też boję się rozczarowania, więc nie napalam się. Dostałaś odpowiedz?
Edit: lekarz kazał mi zostać przy obecnych dawkach....Odebrałam wyniki badań. 3dpt prog - 9,73, estradiol - 272 pg. Napisałam do lekarza, ciekawe czy zwiększy mi progesteron. Co sądzicie o tych wynikach? Jest jakaś szansa na zagnieżdżenie się zarodka przy takim prog?
Nelka85
19ty (cykl sztuczny) - blastka 5 dniDziewczyny, w którym dniu cyklu miałyście transfer ( cykl sztuczny )?.
I którego lekarza polecacie z Invicty we Wrocławiu ( bo moja lekarka chyba w terminie transferu będzie na urlopie ).
Generalnie załamka mnie dopadła...
Jeśli u mnie miałby być 19, to moja lekarka wróci...A co jeśli dzień transferu wypada np. Na niedzielę? Da się to lekami jakoś przyspieszyć albo opóźnić? Czy trzeba czekać do następnego cyklu?19ty (cykl sztuczny) - blastka 5 dni
Nelka85
Mi lekarz powiedział, że 29-31 grudnia i mam wybrać w tych dniach. Transfer się udałJeśli u mnie miałby być 19, to moja lekarka wróci...A co jeśli dzień transferu wypada np. Na niedzielę? Da się to lekami jakoś przyspieszyć albo opóźnić? Czy trzeba czekać do następnego cyklu?
Riddikulus
Ja starań naturalnych nawet nie liczę. Bo wtedy było by 14 lat...Kochana ty mówisz że czujesz s jak mamut, mnie w tym roku mija 13 lat starań od ślubu jak się staramy, a przed ślubem też się staraliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie to super taki prezent ślubny, a tu lipa do dnia dzisiejszego, tyle lat tyle starań ach. Dziś mija 7 dzień od drugie transferu, pierwszy niestety odszedł, I nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zrobiłam dzis betę zobaczyć czy cokolwiek drgnelo, I nic klapa wynik 1.2, dramat, wynik taki jak przy poprzednim podejściu po 14 dniach od transferu, noi mala zalamka, płacz, co dalej.
reklama
Ruda08
Mam pytanko-
12 dc estradiol 2151, endo 6 mm
Biorę 2x2 estrofem dowcipnie.
Ile mam zwiększyć ?
Sęk w tym, że dr kazał mi brać 2x1 ale go na szczęście nie posłuchałam. I teraz zastanawiam się czy brać 3x2 tab czy więcej ? W sobotę mam wizytę
12 dc estradiol 2151, endo 6 mm
Biorę 2x2 estrofem dowcipnie.
Ile mam zwiększyć ?
Sęk w tym, że dr kazał mi brać 2x1 ale go na szczęście nie posłuchałam. I teraz zastanawiam się czy brać 3x2 tab czy więcej ? W sobotę mam wizytę
Podziel się: