reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny odebrałam wynik i nie wiem co myśleć..beta 83.dzis 173.prohesteon natomiast spadł z 50 na 20 😓😱😱 nie wiem co myslec
Super wynik! Progesteron Ci doktorek podniesie globulkami/zastrzykami ja do 13tc brałam 1525mg albo 1250mg🤔 proga dziennie. Końskie dawki miałam. Zresztą ja to wszystko jak koń dostawałam 😁 dlatego byłam nie żywa przez 3 mc non stop spałam 🤷 mój miał święty spokój bo mu nie zrzędziłam😜

Taaa... Coś jakoś mi nie idzie. Mój mąż ma gorączkę i dreszcze a u niego w pracy dużo osób ma covid... Ehh...
No u mnie to samo było i okazało się że covid :( najpierw mialam negatywny test i narzucili mi 17 dni kwarantanny (bo moj mial tego dnia pozytywny test) co oznaczalo ze nie uda mi sie jechac do kliniki zrobic to badanie okienka implantacyjnego. Po 2 dniach kazali mi zrobic znow test i wyszlam pozytywna. Przez co kwarantanna do poniedzialku i uda mi sie zrobic to badanie. O ile na usg itp bedzie wszystko okej.
Z tym covidem tak jest. Potrafi pokrzyżować plany.

No człowiek orkiestra z Ciebie 🤣
I jeszcze te psy. Jak Ty sama na spacer z dwoma psami i trójka dzieci wychodzisz..?! Podziwiam. przewaznie otwieram drzwi,ida sie wylac same,kolejny spacer ogarniamy juz razem z Matim w wozku.Plusy zycia na wsi .

One same ida sie rano wylac,a ja sie modle zeby nikogo nie zjadly🙃,opcja druga Mati spi,mlode ogladaja bajke a ja z nimi 100 m do przodu i z powrotem .Dopiero w poludnie z cala ekipa.
Mieszkam na wsi ,wiec dla psow to optymalne warunki.Inaczej bym ich nie mogla miec.🙈

reklama
Do góry