reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny odebrałam wynik i nie wiem co myśleć..beta 83.dzis 173.prohesteon natomiast spadł z 50 na 20 😓😱😱 nie wiem co myslec
Super wynik! Progesteron Ci doktorek podniesie globulkami/zastrzykami ja do 13tc brałam 1525mg albo 1250mg🤔 proga dziennie. Końskie dawki miałam. Zresztą ja to wszystko jak koń dostawałam 😁 dlatego byłam nie żywa przez 3 mc non stop spałam 🤷 mój miał święty spokój bo mu nie zrzędziłam😜

Taaa... Coś jakoś mi nie idzie. Mój mąż ma gorączkę i dreszcze a u niego w pracy dużo osób ma covid... Ehh...
No u mnie to samo było i okazało się że covid :( najpierw mialam negatywny test i narzucili mi 17 dni kwarantanny (bo moj mial tego dnia pozytywny test) co oznaczalo ze nie uda mi sie jechac do kliniki zrobic to badanie okienka implantacyjnego. Po 2 dniach kazali mi zrobic znow test i wyszlam pozytywna. Przez co kwarantanna do poniedzialku i uda mi sie zrobic to badanie. O ile na usg itp bedzie wszystko okej.
Z tym covidem tak jest. Potrafi pokrzyżować plany.

No człowiek orkiestra z Ciebie 🤣
I jeszcze te psy. Jak Ty sama na spacer z dwoma psami i trójka dzieci wychodzisz..?! Podziwiam. przewaznie otwieram drzwi,ida sie wylac same,kolejny spacer ogarniamy juz razem z Matim w wozku.Plusy zycia na wsi .

One same ida sie rano wylac,a ja sie modle zeby nikogo nie zjadly🙃,opcja druga Mati spi,mlode ogladaja bajke a ja z nimi 100 m do przodu i z powrotem .Dopiero w poludnie z cala ekipa.
Mieszkam na wsi ,wiec dla psow to optymalne warunki.Inaczej bym ich nie mogla miec.🙈

reklama
Do góry