reklama
Kochana, mogłabyś spojrzeć na moje wyniki? zmartwiłam się...Dostałam odpowiedz, że jest wszystko ok z moimi wynikami zostało mi zawierzyć i czekać na transfer
3 dpt estradiol 272 pg, progesteron 9,37
Jezuu masz wysoki ten estradiol. Przygotowujesz sie na sztucznym do transferu? Ja bym nie zwiększała tak dawek samodzielnie, masz małe endometrium. Może lepiej czekać cierpliwie aż endometrium będzie dobre a nie zwiększać estrogeny? Nie zawsze więcej jest lepiejMam pytanko-
12 dc estradiol 2151, endo 6 mm
Biorę 2x2 estrofem dowcipnie.
Ile mam zwiększyć ?
Sęk w tym, że dr kazał mi brać 2x1 ale go na szczęście nie posłuchałam. I teraz zastanawiam się czy brać 3x2 tab czy więcej ? W sobotę mam wizytę
Mój lekarz na pewno zwiekszylby trochę progesteron, jest poniżej 10. Estradiol chyba jest ok.Kochana, mogłabyś spojrzeć na moje wyniki? zmartwiłam się...
3 dpt estradiol 272 pg, progesteron 9,37
Dziękuję. Sama nie chcę zwiększać dawek, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Sprawdzę za kilka dni.Mój lekarz na pewno zwiekszylby trochę progesteron, jest poniżej 10. Estradiol chyba jest ok.
Super, ze u Ciebie wszystko ok. Jak czuje się Twój M? Chwila moment i będziesz po transferze, a później tylko czekanko
nieagatka
Fanka BB :)
progesteronu nie przedawkujesz, a moze warto wziac troche wiecej na wszelki wypadek…Dziękuję. Sama nie chcę zwiększać dawek, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Sprawdzę za kilka dni.
Super, ze u Ciebie wszystko ok. Jak czuje się Twój M? Chwila moment i będziesz po transferze, a później tylko czekanko
Gonzi
Ja też bym sobie zwiększyła tego proga. Nie czekałabym na lekarzy.Dziękuję. Sama nie chcę zwiększać dawek, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Sprawdzę za kilka dni.
Walczę z myślami i wertuję forum...może zamiast 3x1 wezmę 3x2 tego utrogestanuprogesteronu nie przedawkujesz, a moze warto wziac troche wiecej na wszelki wypadek…
nieagatka
sa tu dziewczyny, ktore braly i drugie tyle, spokojnie mozesz zwiekszac.Walczę z myślami i wertuję forum...może zamiast 3x1 wezmę 3x2 tego utrogestanu
reklama
Tykaweronika
A czy wynik progesteronu utrzymywał się przez jakis czas czy do puki się brało to i poziom się utrzymywał czy po odstawieniu spadł? Ja byłam we wtorek na badaniu progesteronu (2 /3 dni po owulacji) a dziś patrzę wynik 6.90 coś mnie martwi że mały podobno musi być powyżej 20ja przyjmowałam. Prolutex bardzo szybko podnosi progeteron. szczypie przy wkluciu ale mozna sie przyzwyczaic.
Podziel się: