reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanko-
12 dc estradiol 2151, endo 6 mm
Biorę 2x2 estrofem dowcipnie.
Ile mam zwiększyć ?
Sęk w tym, że dr kazał mi brać 2x1 ale go na szczęście nie posłuchałam. I teraz zastanawiam się czy brać 3x2 tab czy więcej ? W sobotę mam wizytę 😁
Jezuu masz wysoki ten estradiol. Przygotowujesz sie na sztucznym do transferu? Ja bym nie zwiększała tak dawek samodzielnie, masz małe endometrium. Może lepiej czekać cierpliwie aż endometrium będzie dobre a nie zwiększać estrogeny? Nie zawsze więcej jest lepiej

Mój lekarz na pewno zwiekszylby trochę progesteron, jest poniżej 10. Estradiol chyba jest ok.
Dziękuję. Sama nie chcę zwiększać dawek, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Sprawdzę za kilka dni.

Super, ze u Ciebie wszystko ok. Jak czuje się Twój M? Chwila moment i będziesz po transferze, a później tylko czekanko :)

Dziękuję. Sama nie chcę zwiększać dawek, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Sprawdzę za kilka dni.

Super, ze u Ciebie wszystko ok. Jak czuje się Twój M? Chwila moment i będziesz po transferze, a później tylko czekanko :)
Ja też bym sobie zwiększyła tego proga. Nie czekałabym na lekarzy.

reklama
ja przyjmowałam. Prolutex bardzo szybko podnosi progeteron. szczypie przy wkluciu ale mozna sie przyzwyczaic.
A czy wynik progesteronu utrzymywał się przez jakis czas czy do puki się brało 💉 to i poziom się utrzymywał czy po odstawieniu spadł? Ja byłam we wtorek na badaniu progesteronu (2 /3 dni po owulacji) a dziś patrzę wynik 6.90 coś mnie martwi że mały podobno musi być powyżej 20

Do góry