reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem z 3 dzieci po 3-4 dni sama taka prace ma moj maz,ze go rzadko widze,do tego dwa psy i wielki dom. ,Kawe,zęby 🤣🤣🤣 ogarniam pomimo to.Ja z totalnej ofiary zrobilam sie taka multikuli ze hej🤣
Dzieci mnie ogarnęły😅

Byly czasy ze mialam kawe w termosie,taki typ😊

Kazdy robi tyle na ile go stac i nie ma sie co spinac.
Ale cie pociesze jak trojka ma rsv i 40 stopni goraczki to tez wysiadam.
Zobaczysz ,ze z czasem jak male staną na nogi bedzie o wiele łatwiej.😘😘😘
No człowiek orkiestra z Ciebie 🤣
I jeszcze te psy. Jak Ty sama na spacer z dwoma psami i trójka dzieci wychodzisz..?! Podziwiam.

Kochana gratuluję! Cudowna wiadomość! Ja jestem dopiero przed pierwszą procedurą, jestem w tej samej klinice co Ty. Oby i mi się poszczęściło! Trzymam ksiuki za to, żeby wszystko było okej u lekarza!

Hej. Dziewczyny ja też zaczęłam procedurę. Dziś była u lekarza i dostałam 150 mensinor i 150 bemfola. Mam niskie AMH bo tylko 0.79. tak bardzo chcemy mieć tego maluszka, ale jestem tym wszystkim przerażona🙂🙂 26 jadę na podgląd.

reklama
Do góry