reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej [emoji8] nie pamiętam w którym DC miałam pierwsze badanie ale był to 5ty dzień przyjmowania progesteronu a następne jest W 7 dobie przyjmowania proga. Za wyniki chyba coś koło 2tyg czekałam .
Ok czyli pewnie na tej wizycie w 12 dc dołożą mi proga i dopiero po kilku dniach jakoś :) bałam się ze dłużej się czeka i się nie wyrobię na transfer w kolejnym cyklu. Ale jesli 2 tyg to jest jakaś szansa.

Wow dziewczyny wszystkim które są na dobrej drodze gratuluję 👍 co jakiś czas tu zaglądam i dzieje się widzę :)
Ja aktualnie oczekuję na badanie receptywności endometrium. Ktoś opowie w jakich dniach cyklu i jak u Was to wyglądało? Ja aktualnie na izolacji do poniedziałku bo covid. A w środę wizyta w 12 dc. W tym cyklu mamy sprawdzić to okienko implantacyjne itp. Jakie są Wasze doświadczenia z tym badaniem? Kiedy miałyście pobierane wycinki? Wiem że będą dwa pobrania. Od 2 dc biorę 3x1 estrofem.
Długo czekałyście na wynik?
U mnie jeśli w wyniku coś wyjdzie to w kolejnym cyklu trzeci transfer a jeśli nie wyjdzie to cala procedura od nowa, bo dr. P powiedział że wtedy szczepienia limfocytami ale mamy za mało zarodków więc będzie chciał je zrobić dopiero jak będzie ich więcej.
U mnie 5dpo i 7dpo czyli odpowiednik na cyklu sztucznym 5dni po włączeniu progesteronu i 7 dni po.
Bez znieczulenia, takie szuruburu trochę krwawe ale do przeżycia. U mnie sprawdzali receptywnosc i nk.

U mnie 5dpo i 7dpo czyli odpowiednik na cyklu sztucznym 5dni po włączeniu progesteronu i 7 dni po.
Bez znieczulenia, takie szuruburu trochę krwawe ale do przeżycia. U mnie sprawdzali receptywnosc i nk.
No właśnie też mi wspominała o tych nk. Teraz na wizycie dopytam jeszcze o nie żeby potem nie było że mi tego nie zbadają bo te z krwi nk mam podwyższone.

Jezu mnie wykręciła porządnie [emoji2962] nie jakieś tam zwykle szuruburu [emoji1787] pierwsza biopsję miałam podczas histeroskopi więc spałam ale tej drugiej nie chciałabym powtarzać [emoji6]

reklama
Do góry