Jestem trochę zmartwiona. Wczoraj wieczorem miałam pobierana krew na Lh, estradiol i progesteron ( już po owulacji) i dziś przyszły wyniki. Mam pojawić się dopiero w poniedziałek na transferze, ale mam niski estradiol- tylko 45 wiem, że zawsze spada po owulacji, ale aż tak niski jest ok? Progesteron też niski, ale on dopiero zacznie rosnac. Napisałam do opiekuna i teraz czekam. Boję się, że zostanę olana.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Nigdzie sie nie wybieram,chociaz temat dzieci juz zamkniety.O jakie podsumowanieNajlepszego ! Coś czuje ze kończysz jakiś etap i raczej niedługo znikniesz stąd…?!
Mi jakoś ostatnio uderzyło po oczach 2014 rok początek wszystkiego. I kurcze jest 2021 (wtedy był) i wielkie zdziwienie ile to lat
Prasowke do kawy musze miec i sentyment ogromny.
Mysle ,ze takich jak ja czy ty, jest tu cala masa,tylko mysla ze sa nie widoczne
No chyba wygralas❤❤❤Chyba musisz. Ja kilku lekarzy przeszłam ale oni jednogłośnie mówili, że najlepiej Ok 20 żeby był.
No to ja podbijam stawkę. 10 lat minie mi na koniec tego miesiąca. 10 lat starań I wyjazdów do klinik. Czuję się jak mamut...
Wow,w kosmos polecialaMam wyniki! Beta ładnie urosła chyba. Dziś 7dpt, w 4 dpt było 6,13. Martwi mnie ten prog i estradiol..
Co myślicie?
Riddikulus
Bardzo ładny wynik!!! Gdzie się leczysz?Mam wyniki! Beta ładnie urosła chyba. Dziś 7dpt, w 4 dpt było 6,13. Martwi mnie ten prog i estradiol..
Co myślicie?
Invicta Gdańsk. Wcześniej była Artemida Olsztyn..Bardzo ładny wynik!!! Gdzie się leczysz?
Aurora84
Mam wyniki! Beta ładnie urosła chyba. Dziś 7dpt, w 4 dpt było 6,13. Martwi mnie ten prog i estradiol..
Co myślicie?
Wynik bety bardzo ładny, oby tak dalej byłoJuż mi ostatnio dołożyła prolutex i nie wiele wzrosło. Biorę 3x2 luteina dopochwowo, 2x1 estrofem i 1x1 prolutex podskórnie. Do tego acard i euthyrox..
Ja też miałam taki wynik proga, w pierwszej weryfikacji był 19 a w drugiej 15, lekarka uspokajała że jest ok bo to tylko skoki ale że panikowałam to dodała mi dawkę 300 luteiny stwierdzając że nie zaszkodzi a mnie uspokoi
Justi92
@Riddikulus mamuty już dawno wymarły - nie jesteś mamutem tylko weteranką z piękna gromadką dzieci pisz jak tam po prenatalnych-ciekawe czy będą chcialy Dziubki pokazać
Gonzi
Wow dziewczyny wszystkim które są na dobrej drodze gratuluję co jakiś czas tu zaglądam i dzieje się widzę
Ja aktualnie oczekuję na badanie receptywności endometrium. Ktoś opowie w jakich dniach cyklu i jak u Was to wyglądało? Ja aktualnie na izolacji do poniedziałku bo covid. A w środę wizyta w 12 dc. W tym cyklu mamy sprawdzić to okienko implantacyjne itp. Jakie są Wasze doświadczenia z tym badaniem? Kiedy miałyście pobierane wycinki? Wiem że będą dwa pobrania. Od 2 dc biorę 3x1 estrofem.
Długo czekałyście na wynik?
U mnie jeśli w wyniku coś wyjdzie to w kolejnym cyklu trzeci transfer a jeśli nie wyjdzie to cala procedura od nowa, bo dr. P powiedział że wtedy szczepienia limfocytami ale mamy za mało zarodków więc będzie chciał je zrobić dopiero jak będzie ich więcej.
Ja aktualnie oczekuję na badanie receptywności endometrium. Ktoś opowie w jakich dniach cyklu i jak u Was to wyglądało? Ja aktualnie na izolacji do poniedziałku bo covid. A w środę wizyta w 12 dc. W tym cyklu mamy sprawdzić to okienko implantacyjne itp. Jakie są Wasze doświadczenia z tym badaniem? Kiedy miałyście pobierane wycinki? Wiem że będą dwa pobrania. Od 2 dc biorę 3x1 estrofem.
U mnie jeśli w wyniku coś wyjdzie to w kolejnym cyklu trzeci transfer a jeśli nie wyjdzie to cala procedura od nowa, bo dr. P powiedział że wtedy szczepienia limfocytami ale mamy za mało zarodków więc będzie chciał je zrobić dopiero jak będzie ich więcej.
Justi92
Dr. P-to Chodzisz do Przybycienia czy Paśnika?Wow dziewczyny wszystkim które są na dobrej drodze gratuluję co jakiś czas tu zaglądam i dzieje się widzę
Evela.6
Hej [emoji8] nie pamiętam w którym DC miałam pierwsze badanie ale był to 5ty dzień przyjmowania progesteronu a następne jest W 7 dobie przyjmowania proga. Za wyniki chyba coś koło 2tyg czekałam .Wow dziewczyny wszystkim które są na dobrej drodze gratuluję [emoji106] co jakiś czas tu zaglądam i dzieje się widzę
reklama
Prasówka do kawy Od którego roku życia bliźniaków da się kawe wypić w spokoju..?!Nigdzie sie nie wybieram,chociaz temat dzieci juz zamkniety.
Prasowke do kawy musze miec i sentyment ogromny.
Mysle ,ze takich jak ja czy ty, jest tu cala masa,tylko mysla ze sa nie widoczne
No chyba wygralas❤❤❤
Wow,w kosmos poleciala
Podziel się: