reklama
Parafrazując klasyka, jeżeli beta nie jest zero to wiedz że już coś jest, sprawdź po dwóch dniach. I najważniejsze postaraj się uspokoić i nie stresować bo już nie masz na noc wpływu a stresem nie pomagasz. SpokojnieDziewczyny mam wyniki bety z wczoraj : 5dpt blastocysty : 4,96 myślicie ze to już nic z tego ??
Tez tak myśle , ze jednak coś ruszyło … może będzie dobrzeParafrazując klasyka, jeżeli beta nie jest zero to wiedz że już coś jest, sprawdź po dwóch dniach. I najważniejsze postaraj się uspokoić i nie stresować bo już nie masz na noc wpływu a stresem nie pomagasz. Spokojnie
Potwórz za dwa dni cos tam chyba jest jak beta prawie 5Dziewczyny mam wyniki bety z wczoraj : 5dpt blastocysty : 4,96 myślicie ze to już nic z tego ??
Tak zrobię , ale już mam stresa ….Potwórz za dwa dni cos tam chyba jest jak beta prawie 5
Cykl sztuczny progesteron 12 to nie za mało ??
Teraz przecież rodzic trzeba dzieci z ZD. To czemu mieliby zarodki niszczyć? W USA np. Są pary który nie niszczą i oddają do adopcji. I tam takie zarodki są adoptowane przez pary, które są nisko na listach. Wiesz, fajnie ze ktoś chce zrobić coś dobrego. No, ale gdzie tu jest wybór tych rodziców..?!Serio nie niszczą zarodków z wadami. Nie wiem jak teraz ale kiedyś taki zarodek nie kwalifikował się do transferu, kliniki niszczyły te zarodki.
Rzeczywiście lepiej zabrać te zarodki i mieć wybór, bo u nas w ciągu jeden nocy wszystko może się zmienić.
Vinszka
Fanka BB :)
A w jakich tygodniach ciążę się kończyły?Dobra jestes w tych naukowych rozkminach [emoji41][emoji1787]
Tak, tak u nas 4 ciążę naturalne były więc widać coś tam trybi tylko z utrzymaniem jest problem .
Może akurat szczepienia pomogą [emoji848]
Vinszka
Fanka BB :)
Gratuluję i pozytywnie zazdroszczę.Ja w listopadzie podeszłam do ostatniego criotransferu w naszej historii. Ostatnie zarodki (2) z ostatniej stymulacji. Chciałam już zamknąć ten etap bo 10 lat to dość. I za 10 dni mam prenatalne bliźniąt
Poszliśmy z podejściem ze na pewno się nie uda a trzeba zamknąć temat. I tak wyszło. Drugi raz bliźniaki...
Dla mnie to jakiś absurd, żeby adoptować zarodek z wadami genetycznymi... Bardzo chciałabym mieć dziecko, no ale bez przesady. Ja rozumiem, że jak się tak trafi i rodzice decyduja, że dadzą radę, że kochają i już. Ale z pełna świadomością adoptować chory zarodek?! Nie zrozumiemTeraz przecież rodzic trzeba dzieci z ZD. To czemu mieliby zarodki niszczyć? W USA np. Są pary który nie niszczą i oddają do adopcji. I tam takie zarodki są adoptowane przez pary, które są nisko na listach. Wiesz, fajnie ze ktoś chce zrobić coś dobrego. No, ale gdzie tu jest wybór tych rodziców..?!
reklama
Nie brałaś ovitrelle?Tak zrobię , ale już mam stresa ….
Cykl sztuczny progesteron 12 to nie za mało ??
Podziel się: