Nie robilam Wole tym razem wmawiac sobie ze jest ok Robie co pare dni test z moczu i kreska coraz mocniejsza. Poza tym mam nudnosci, wiec zakladam ze jest w porzadkuBelcaro robiłaś przyrost bety? Jak sytuacja?
reklama
laChance
Fanka BB :)
A klinika nie kazała ci robić przyrostów? Kiedy masz wizytę jakaś?Nie robilam Wole tym razem wmawiac sobie ze jest ok Robie co pare dni test z moczu i kreska coraz mocniejsza. Poza tym mam nudnosci, wiec zakladam ze jest w porzadku
22.12 nie kazali uznali,ze jak uroslo to ok poprzednio tez sie sama porzadzilam z tym dodatkowym oznaczeniem, wiec teraz juz nie robie nic na wlasna rekeA klinika nie kazała ci robić przyrostów? Kiedy masz wizytę jakaś?
A Ty jak sie czujesz?A klinika nie kazała ci robić przyrostów? Kiedy masz wizytę jakaś?
Hello, widzę, że masz wizytę 22.12 tak jak ja, czyli czekamy na serduszko?Oby to był najpiękniejszy prezent na święta22.12 nie kazali uznali,ze jak uroslo to ok poprzednio tez sie sama porzadzilam z tym dodatkowym oznaczeniem, wiec teraz juz nie robie nic na wlasna reke
Wlasnie mam taka nadzieje a jak sie czujesz?Hello, widzę, że masz wizytę 22.12 tak jak ja, czyli czekamy na serduszko?Oby to był najpiękniejszy prezent na święta
A ja nie mam żadnych nudności i to jest dziwne bo mam dosyć wysoką betę, niby nie ma reguły, ale w mojej ostatniej ciąży miałam nudności, a organizm raczej się nie zmienił.. Ja w ogóle mam problemy z żołądkiem i refluksem, więc nudności powinny być przy moich przypadłościach..no nic zaczekam w ogóle czuję się bardzooo dobrze, nawet macica, brzuch mnie nie boli, no nic...Nie robilam Wole tym razem wmawiac sobie ze jest ok Robie co pare dni test z moczu i kreska coraz mocniejsza. Poza tym mam nudnosci, wiec zakladam ze jest w porzadku
A bierzesz może acard profilaktycznie? ?Mi lekarz przepisał i w sumie nie wiem po co? do transferu brałam też steryd metypred, do serduszkowego mam go brać i chyba nawet dłużej ale nie mam żadnych zdiagnozowanych chorób immunologicznych więc schodzę z niego powoli sama... W tamtej ciąży też tak zrobiłam, powiedziałam tylko lekarzowi, że nie widzę potrzeby aby brać go dalej.. Zgodził się, teraz się nie pytam tylko sama go odstawiam.. Nie chce faszerowac się lekami, nie mam gwarancji, że nie zaszkodzę dziecku...Wlasnie mam taka nadzieje a jak sie czujesz?
reklama
A jaką dawkę masz acardu?Tak biore acard i steryd. Nie kombinuje. Biore jak kazali i czekam
Podziel się: