Aneczka85_01
Fanka BB :)
nie miałamDziewczyny czy wy na cyklu naturalnym miałyście sprawdzane hormony w dniu transferu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie miałamDziewczyny czy wy na cyklu naturalnym miałyście sprawdzane hormony w dniu transferu?
Powodzenia !!!Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
Trzymam kciuki za udany transferDzięki za informacje. No u mnie lekarz na pewno jest zwolennikiem na naturalnym, ale sytuacja nas zaskoczyła teraz. Na pewno nie pomaga że przerwa świąteczna niedługo i już mam stres że nie zdążymy. A się suplementuje i dietuje pod ten transfer jak zła, więc mega by mi było żal gdyby się teraz nie udało. No i przerwę w pracy mam wiec jakby idealnie pod transfer. No ale zobaczymy jeszcze
Aaaaa!!!! Powodzenia!!!!!Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
No to teraz spokojnego wyczekiwania na test trzymam kciuki kiedy beta?Melduję że już w domku jestem i sobie leżę i pije ciepła herbatkę no i z tego wszystkiego w aptece .....źle pin wpisałam 2razy
Dokladnie obys wyczekiwala na tescik w spokoju i oby wynik byl pozytywny trzymam kciukiNo to teraz spokojnego wyczekiwania na test trzymam kciuki kiedy beta?
No mówili że 20mam robić czyli albo będą fajne swieta albo nieNo to teraz spokojnego wyczekiwania na test trzymam kciuki kiedy beta?