reklama
A Ty kiedy???Powodzenia !!!
Ja czekam na allo o cross match
laChance
Fanka BB :)
NieDziewczyny czy wy na cyklu naturalnym miałyście sprawdzane hormony w dniu transferu?
Magda 1234
Hej rano pobrało 8 jajeczek , mam nadzieję że wszystkie będą dobre. Napisaliśmy zaświadczenie że chcemy wszystkie zapladniac a nie tylko 6. Embriolog ma dobrać najlepsza formę zaplodnienia, on będzie wiedział co najlepsze , rozmawialiśmy z nim długo.. jutro będzie wiadomo coś więcej...ja się czuję otępiała i boli głowa pół dnia przespałam ...jesteśmy krok do przodu
laChance
TakDziewczyny jak przyjmujecie acard i heparynę? Oba wieczorem?
laChance
Belcaro robiłaś przyrost bety? Jak sytuacja?Dokladnie obys wyczekiwala na tescik w spokoju i oby wynik byl pozytywny trzymam kciuki
magda_lena85
No dla mnie to czekanie po punkcji na badania genetyczne już testują cierpliwość bo to czasem trwa 3 a czasem 4 tygodnie, potem wstrzelić się w cykl itd. U nas nie robià świeżych transferów ale jak czasem tu czytam że to można tak w 1 cyklu to myślę czasem - ehhh a ja jeszcze czekamTrzymam kciuki za udany transfer
Tak to juz jest ze chcemy go zrobic jak najszybciej, tez tak zawsze mialam. A
Dzis wiem ze lepiej odczekac. W perspektywie lat staran ten jeden miesiac czy nawet 3 nie maja juz znaczenia:/
Ale kazda rozumie chec zeby wiedziec JUZ, i nie moze sie doczekac. Ja rowniez czekam jak na szpilkach… i chcialabym juz…. A tak sie boje czy to sie uda czy nie
@Dzoannna a ty na co teraz czekasz ?
Gonzi
No właśnie sama nie wiem jak brać bo jak widać różnie zalecają
Ja brałam heparyne rano a acard wieczoremNo właśnie sama nie wiem jak brać bo jak widać różnie zalecają
reklama
Ja mam 2 zdrowe przebadane zarodki. Teraz badam allo mlr i cross match i bede robic szczepienia limfocytami. Immunologia wjechalaNo dla mnie to czekanie po punkcji na badania genetyczne już testują cierpliwość bo to czasem trwa 3 a czasem 4 tygodnie, potem wstrzelić się w cykl itd. U nas nie robià świeżych transferów ale jak czasem tu czytam że to można tak w 1 cyklu to myślę czasem - ehhh a ja jeszcze czekam
@Dzoannna a ty na co teraz czekasz ?
Podziel się: