reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej rano pobrało 8 jajeczek , mam nadzieję że wszystkie będą dobre. Napisaliśmy zaświadczenie że chcemy wszystkie zapladniac a nie tylko 6. Embriolog ma dobrać najlepsza formę zaplodnienia, on będzie wiedział co najlepsze , rozmawialiśmy z nim długo.. jutro będzie wiadomo coś więcej...ja się czuję otępiała i boli głowa pół dnia przespałam ...jesteśmy krok do przodu

Trzymam kciuki za udany transfer✊🏻❤️
Tak to juz jest ze chcemy go zrobic jak najszybciej, tez tak zawsze mialam. A
Dzis wiem ze lepiej odczekac. W perspektywie lat staran ten jeden miesiac czy nawet 3 nie maja juz znaczenia:/
Ale kazda rozumie chec zeby wiedziec JUZ, i nie moze sie doczekac. Ja rowniez czekam jak na szpilkach… i chcialabym juz…. A tak sie boje czy to sie uda czy nie💔
No dla mnie to czekanie po punkcji na badania genetyczne już testują cierpliwość bo to czasem trwa 3 a czasem 4 tygodnie, potem wstrzelić się w cykl itd. U nas nie robià świeżych transferów ale jak czasem tu czytam że to można tak w 1 cyklu to myślę czasem - ehhh a ja jeszcze czekam :D
@Dzoannna a ty na co teraz czekasz ?

reklama
No dla mnie to czekanie po punkcji na badania genetyczne już testują cierpliwość bo to czasem trwa 3 a czasem 4 tygodnie, potem wstrzelić się w cykl itd. U nas nie robià świeżych transferów ale jak czasem tu czytam że to można tak w 1 cyklu to myślę czasem - ehhh a ja jeszcze czekam :D
@Dzoannna a ty na co teraz czekasz ?
Ja mam 2 zdrowe przebadane zarodki. Teraz badam allo mlr i cross match i bede robic szczepienia limfocytami. Immunologia wjechala

Do góry