To normalne ile razy chciałaś też to wszystko w kąt rzucić? Pamiętasz cykl bez myślenia o staraniach? Ja go rozumiem ale Sherlock ma rację niech nie jeździ zawsze z Tobą, może to zdejmie część ciśnienia co myślisz?my mieliśmy taki plan ze jak się nie powiedzie na lekach to zapisze się na szczepienia i zrobię ostatnia stymulację . Ale mąż dzisiaj taki załamany tym wszystkim ze powiedział w zlosci ze nie chce dzieci ze chce wkoncu trochę pożyć a nie od 5 lat cały czas badania klinika szpitale… jest zmęczony
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
mój mąż był ze mną w lipcu na punkcji i transferze a tak sama jeździłam cały czas bo jego niema . Byłam z tym sama a to on ma dosyćTo normalne ile razy chciałaś też to wszystko w kąt rzucić? Pamiętasz cykl bez myślenia o staraniach? Ja go rozumiem ale Sherlock ma rację niech nie jeździ zawsze z Tobą, może to zdejmie część ciśnienia co myślisz?
Jak Ty masz allo mlr 0,to chyba ratują Cię tylko szczepienia, jak inne leki zawodzą. Kiedyś słuchałam wywiadu Paśnika o problemach z zajściem w ciążę na podłożu immunologicznym, mówił o różnych problemach, wymieniał allo mlr i tu chyba nakreślał szczepienia, jako jedną z metod. Filmik jest gdzieś w sieci.ale on czynnie nie bierze udziału w tym wszystkim bo pracuje za granica i przyjeżdża co 4-5 tyg na tydzień i zamiast się cieszyć odpocząć to za każdym razem coś . Byłam kilka razy w ciąży naturalnej ale zakończyła się jak nie cp to pustym jajem itd. Mamy już komplet wszystkich badań i zaryzykowalismy z allo MLR 0 podejście do transferu z lekami bo może się uda… ah porażka jakaś a do tego mam nadczynna tarczyce i tylko możemy działać jak mam uregulowana wiec były miesiące gdzie trzeba było czekać
Aneczka85_01
ja miałam wybierane plemniki i kwas, Embrio tez miałam. Dwa razy ale nie pomogłoCzy podzielicie się ze mną informacja jaką metodę zapłodnienia wybraliście..mam przed sobą dokumenty z kliniki i tak czytam że np metoda PICSI jest dobra bo wybiera dobre plemniki i łączy z kwasem .jest też test ZyMot i też selekcjonuje plemniki... Jest podłoże EmbroGlu do lepszej implantacji zarodka !!! Ktoś korzystał os powie...to tak naprawdę już nie wielkie koszty przy całej procedurze a może mogą pomóc..mi nikt o nich nie mówił ..co Wy na to
Aneczka85_01
ja o tym wiem ale lekarka która mnie skierowała na badania do Łodzi akurat współpracuje z malinowskim i ona tez mówiła o szczepieniach jak zobaczyła moje wyniki. Ale tez mówiła ze ma dzieci z allo 0 i także na grupie na fb czytałam ze dziewczyny z 0 na intralipidzie accofilu i sterydach udało się tak wiec zdecydowaliśmy się spróbować z naszym ostatnim zarodkiem , nie wiadomo co nie pomogło , czy wina allo czy poprostu zarodek.. tego się nie dowiem . Następny krok był żebym zrobiła szczepienia i potem stymulacja . Mąż przyjedzie na święta to będziemy decydować .Jak Ty masz allo mlr 0,to chyba ratują Cię tylko szczepienia, jak inne leki zawodzą. Kiedyś słuchałam wywiadu Paśnika o problemach z zajściem w ciążę na podłożu immunologicznym, mówił o różnych problemach, wymieniał allo mlr i tu chyba nakreślał szczepienia, jako jedną z metod. Filmik jest gdzieś w sieci.
Aneczka85_01
a tez czytałam historie ze pomimo szczepień allo nie wzrosło albo ze tez nie pomogły u mnie problem z jeżdżeniem do Łodzi samej , mam ponad 300 km i jakoś tego nie widzę na ta chwileJak Ty masz allo mlr 0,to chyba ratują Cię tylko szczepienia, jak inne leki zawodzą. Kiedyś słuchałam wywiadu Paśnika o problemach z zajściem w ciążę na podłożu immunologicznym, mówił o różnych problemach, wymieniał allo mlr i tu chyba nakreślał szczepienia, jako jedną z metod. Filmik jest gdzieś w sieci.
Sherlook
Czyli sama z tym wszystkim jesteś. Ale on mimo, że nie chodzi z tobą to moze przeżywać po swojemu. Faceci tacy są. Może tylko tak powiedział w złości. Jest zmęczony, załamany. Daj mu trochę czasu.mój mąż był ze mną w lipcu na punkcji i transferze a tak sama jeździłam cały czas bo jego niema . Byłam z tym sama a to on ma dosyć [emoji2358]
Ja miałam przy obecnym transferze EmbryoGlue, jutro będe wiedzieć, czy się udało. Chociaz miałam 2 transfery bez tego kleiku i też zaskoczyło. Jednak lekarz powiedział mi, że zwiększa szanse.Czy podzielicie się ze mną informacja jaką metodę zapłodnienia wybraliście..mam przed sobą dokumenty z kliniki i tak czytam że np metoda PICSI jest dobra bo wybiera dobre plemniki i łączy z kwasem .jest też test ZyMot i też selekcjonuje plemniki... Jest podłoże EmbroGlu do lepszej implantacji zarodka !!! Ktoś korzystał os powie...to tak naprawdę już nie wielkie koszty przy całej procedurze a może mogą pomóc..mi nikt o nich nie mówił ..co Wy na to
Rozumiem, ale z tego co pamiętam, to niektórym dziewczynom udało się właśnie po szczepieniach, a wcześniej miały wiele nieudanych transferów z betą 0a tez czytałam historie ze pomimo szczepień allo nie wzrosło albo ze tez nie pomogły u mnie problem z jeżdżeniem do Łodzi samej , mam ponad 300 km i jakoś tego nie widzę na ta chwile
reklama
Aneczka85_01
najbardziej mnie wkurza ze ciagle powtarzał ze będzie co będzie , jak się nie uda mam się nie załamywać bo wiemy jaki plan dalej a dzisiaj to mnie rozwalił na łopatki tym co powiedział , całkiem co innego . Może w dwa tyg do powrotu do domu ochłonieCzyli sama z tym wszystkim jesteś. Ale on mimo, że nie chodzi z tobą to moze przeżywać po swojemu. Faceci tacy są. Może tylko tak powiedział w złości. Jest zmęczony, załamany. Daj mu trochę czasu.
Podziel się: