Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziękuję, może i nam się powiedzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiDziękuję, może i nam się powiedzie.
ja miałam badanie kir a mąż hla-c.Dziewczyny a czy ma sens badanie Kir bez hla-c? Wiem że Hankaa tak właśnie miałas.
W ogóle takie głupie pytanie czy kir bada się raz w życiu jak kariotyp? To badanie genetyczne więc chyba tak.
Aneczka kiedy robisz betę??ja miałam badanie kir a mąż hla-c.
jutro w 9dptAneczka kiedy robisz betę??
Mnie zalecił Hla-C paryDziewczyny a czy ma sens badanie Kir bez hla-c? Wiem że Hankaa tak właśnie miałas.
W ogóle takie głupie pytanie czy kir bada się raz w życiu jak kariotyp? To badanie genetyczne więc chyba tak.
Ale to robi się w określonym dniu cyklu? Faktycznie u obojga raz w życiu?Mnie zalecił Hla-C pary
I wynik wyszedł dobry, powiedział mi ze jesteśmy w szczęśliwej grupie
No ciekawe ciekawe!!!
Dwa nieudane transfery , to wcale nie jest dużo. In vitro ma około 30 % skuteczności. Zawsze mógł być zarodek wadliwy. Jaka u was.przyczyna ivf ?Witajcie
Jestem po drugim transferze, niestety nieudanym… Może mi coś podpowiecie bo sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. W styczniu ciąża pozamaciczna, ale udało się zachować jajowod. Lekarze obstawiali problemy z jajowodami, ale to chyba nie jest przyczyną. We wrześniu laparohisteroskopia z chromotubacją, wszystko idealnie. Pierwszy transfer zarodek 4AB teraz 3AA. Myśle ze u mnie jest problem z implantacją. Oprócz cp brak poronień, nawet ciąży biochemicznej. Klinika chyba sama nie wie co ze mną zrobić…