Magda 1234
Fanka BB :)
Czyli komórki a nie zarodki a jaką macie fragmentację dna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
41 %Czyli komórki a nie zarodki a jaką macie fragmentację dna
To są całkiem dobre wieści. Będziesz wiedzieć jakie ostatnie dwa mają wady genetyczne?Mamy 2 zdrowe zarodki i takie info
Dopytalam o morfologie tych zdrowych jeszcze
Dzisiaj otrzymaliśmy wynik badania PGT-A.
Dwa zarodki są euploidalne – czyli nie stwierdzono wad genetycznych, zarodki przeznaczone są do transferu
Jeden zarodek jest mozaikowy – ewentualny transfer jest możliwy po konsultacji genetycznej
Dwa zarodki są aneuploidalne – odkryto wady genetyczne, zarodki nie nadają się do transferu.
Ale nie podamy dwoch co ty!!Będą bliźniaki :-)
Juz wyczytalam ze chyba trisomia i turnerTo są całkiem dobre wieści. Będziesz wiedzieć jakie ostatnie dwa mają wady genetyczne?
U nas 2641 %
Lekarz kazał zejść do 20
Przepisała wam coś na poprawęU nas 26
Wiem, ale to bliźniaki bo zrobione w tym samym czasie żarcik ofkorz, wiesz ze ja nie jestem wielką fanką ciąż bliźniaczych.Ale nie podamy dwoch co ty!!
Witaminki i oczywiście zdrowy tryb życiaPrzepisała wam coś na poprawę