Sherlook
Fanka BB :)
Dr mówi, ze ze względu na moje niskie AMH i wiek, musimy nazbierać dużo komórek. Teraz może uda się pozyskać 8. Wiec idziemy w druga stymulacje. Do tego mieliśmy kiepska fragmentację plemnika wiec i tu jest czas aby ja poprawić.
No i dr mówi ze ma lepsze wyniki z mrożonych komórek.
My ze @Stylenka chodzimy obie do Ovum i mój lekarz też robi transfer z mrożonych zarodków. Ale nie komórek tylko zarodków. Czyli punkcja, potem zapłodnienie i mrożenie. Dziewczyny z Ovum tu na forum też tak miały. On to tak tlumaczy tak, że organizm ma czas się zregenerować.Ja tam się może nie znam ale moja dr znów mówi że bardzo kiepski same komórki się rozmnażają i tylko 30)40 procent się nadaje .8 komórek to uważam że to bardzo dobra ilość do zapłodnienia a plemniki można wybrać najlepsze.. a Ty za każdym razem płacisz za punkcję ?? Dla mnie to trochę dziwne no ale j tu jestem nowa i może dziewczyny się wypowiedzią mające większe doświadczenie.. w ogóle dziwi mnie że przez 7 dni nikt Ci nie będzie robił USG i już 7 dni do przodu wie kiedy będzie punkcja ??
Ja chyba wolę ze świeżych, ale nie będę się spierać
Teraz zaczynam swoją stymulację i mam w 1dc zrobić hormony, potem po 7 dniach usg. Dostaje kolejne leki, kolejne usg i punkcja. Chyba @Stylenka miała tak samo.
A ty Magda już miałaś usg??