Aneczka85_01
Fanka BB :)
Najbardziej boli to ze zrobiłam na ta chwile wszystko a nie pyklo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 2,4 i 6 dcestradiol robiłaś ?
jaki był w 6 ? Ja jeszcze przed punkcja miałam badanie i wynik się pokrywał z ilościąW 2,4 i 6 dc
Przykro mi mam nadzieję, że szczepienia Ci pomogą.. i będziesz się cieszyć niebawem ciążą. Ehhh teraz czas na mnie, już zaczynam się martwić, czy mi się uda, ja z tymi bólami jestem od transferu, jeszcze przed nim nałykałam się nospy, żeby nie bolał mnie odcinek lędźwiowy i brzuch, ale i tak nie pomogło. W razie negatywnego wyniku mam jeszcze 2 przebadane zarodki, więc wierzę, że się z którymś uda, Ty też miej nadzieję, ściskamBeta 0 wiec tyle
Ile my jeszcze razy dostaniemy po dupie niesprawiedliweNajbardziej boli to ze zrobiłam na ta chwile wszystko a nie pyklo
Miałaś transferowana blastkę?Lekarz mi napisał ze 7 dzień to za wcześnie na bete . Mam zrobić w piątek . Po co robi mi nadzieje ?
takMiałaś transferowana blastkę?
Może ja spacjalistą nie jestem ale wydaje mi się że beta powinna być dwucyfrowa po takim czasie.....
Trzymam kciukiZrobiłam ostatnie (chyba) zastrzyki w tej stymulacji.
Dzisiaj mam USG. Czy moje pecherzyki szt 5 urosły wystarczająco ? W poniedziałek miały 13 mm.