eij
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za betęWitam się w 7 dpt, bóle okresowe , test biały , niedługo idę na bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za betęWitam się w 7 dpt, bóle okresowe , test biały , niedługo idę na bete
Ile łącznie brałaś zastrzyków?? Pisz co i jak po wizycie??Zrobiłam ostatnie (chyba) zastrzyki w tej stymulacji.
Dzisiaj mam USG. Czy moje pecherzyki szt 5 urosły wystarczająco ? W poniedziałek miały 13 mm.
Ja rowniez trzymam kciukiTrzymam kciuki za betę
Bemfola i Mensinorm po 9 zastrzyków.Ile łącznie brałaś zastrzyków?? Pisz co i jak po wizycie??
estradiol robiłaś ?Bemfola i Mensinorm po 9 zastrzyków.
Gonapeptyl 14.
Bardzo się stresuje, bo te 5 to tak mało. Może nie być żadnej komórki … tfu tfu …
To dobrze, a który to Twój transfer? Masz już dzieci? O ile mogę zapytaćo dziwo spokojnie podchodzę do tego , najważniejsze ze mam plan co dalej
drugi transfer nie udany , beta 0. Niemamy już zarodków , mam jeszcze jedna stymulację ale najpierw rozważę szczepienia w ŁodziTo dobrze, a który to Twój transfer? Masz już dzieci? O ile mogę zapytać
Przykro mi bardzo [emoji26][emoji26]Beta 0 wiec tyle [emoji17]