Dziękuję za odpowiedź. Dzoenilam do kliniki w grudniu pod koniec mc pojadę i bd romzawiac z moim lekarzem. Zobaczymy co powie. Ja jak się dowiadywałam o koszty to pani położna powiedizla 3 4 tysiące. Z tym dofinansowaniem.troche mnie to dziwi że tak mało ale chyba wie co mówi
reklama
Zobaczę co powie po wizycie ginekolog. Oczywicie licze na to, że powie, że jest duża sznasa na in vitro z moimi jajeczkami, ale też chcę się nastawić na inne ewentualności. Chyba wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż trzymać się zbędnych nadzieji i finalnie się rozczrować. W każdym badz razie jestem pewna, że spróbuje cokolwiek zaleci lekarz.Zdjęcie nie ale masz opis dokładny cech kobiety od jajeczek. Ale probuj pierwsza stymulację ze swoimi komórkami. Dopiero jak się nie uda to spróbujesz z dawczynią. I ja bym na twoim miejscu zrobiła amh wcześniej tak żeby mieć już na wiztyte wtedy więcej się dowiesz od pani doktor.
Dziękuję za zainteresowanie i odp :*
Czesc Dziewczyny. To mój pierwszy wpis tu. Jestem po 2 transferach mrozaczkow w Czechach. Niestety na koncie jedno poronienie 5tydz i jedno nieudane całkowicie. Obecnie jestem w trakcie badań. Moze ktoś spojrzeć i doradzić co się bierze przed transferem w przypadku takich mutacji...
Załączniki
Izabela1996
Aktywna w BB
Jakie badania immunologiczne warto zrobić ? Oprócz trombofilii
Hankaa
Fanka BB :)
Kir, kariotypyJakie badania immunologiczne warto zrobić ? Oprócz trombofilii
Izabela1996
Aktywna w BB
Ale to tylko ja czy mąż teżKir, kariotypy
Hankaa
Kariotypy razem a kir ty mój lekarz twierdził że jeśli wyszedłby u mnie kir aa to wtedy mąż ma zrobić hlaC.Ale to tylko ja czy mąż też
sarenkamala
Mam dokładnie ta sama mutacje.Czesc Dziewczyny. To mój pierwszy wpis tu. Jestem po 2 transferach mrozaczkow w Czechach. Niestety na koncie jedno poronienie 5tydz i jedno nieudane całkowicie. Obecnie jestem w trakcie badań. Moze ktoś spojrzeć i doradzić co się bierze przed transferem w przypadku takich mutacji...
Sprawdź sobie poziom homocysteiny, kwas foliowy, b12 i d3, d dimary i profil koagulacyjny i z tym do lekarza
U mnie wyszła podwyższona homocysteina i obniżona b12 przez mutacje, układ krzepnięcia Ok. Lekarz po przeanalizowaniu wyników po pierwszym nieudanym transferze zalecił witaminy :C , inozytol, q10, witamina e, b complex metylowany (ten z aliness), kwas foliowy metylowany, selen, cynk, d3, DHEA, acard 75 wieczorem.
Jak unormuje wszystko podchodzę do drugiego transferu z acard + zastrzyki (heparyna).
sarenkamala
i oczywiście b12 w końskich dawkach tez metylowaneMam dokładnie ta sama mutacje.
Sprawdź sobie poziom homocysteiny, kwas foliowy, b12 i d3, d dimary i profil koagulacyjny i z tym do lekarza
U mnie wyszła podwyższona homocysteina i obniżona b12 przez mutacje, układ krzepnięcia Ok. Lekarz po przeanalizowaniu wyników po pierwszym nieudanym transferze zalecił witaminy :C , inozytol, q10, witamina e, b complex metylowany (ten z aliness), kwas foliowy metylowany, selen, cynk, d3, DHEA, acard 75 wieczorem.
Jak unormuje wszystko podchodzę do drugiego transferu z acard + zastrzyki (heparyna).
reklama
sarenkamala
A robiłaś ANA1?Jakie badania immunologiczne warto zrobić ? Oprócz trombofilii
Podziel się: