reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witam
Czy któraś z Pań nie potrzebuje Lutinus 100mg tabletki dopochwowe zostały mi 2 pełne nowe opakowania z datą ważności 01.2023 po in vitro więc chętnie sprzedam.

reklama
Biorę od kilku dni. Dzisiaj 7 dzień. Tak jak lekarka kazała. A wymazy jakie np? Bo miałam niedawno te infekcyjne, wszystko okej. Miałam z 2 miesiące temu cytologię i też okej. No i nie wiem jakie inne hmm
Tu na przykład masz 7 patogenów;)

Panel urogenitalny 7 patogenów: Ch. Trachomatis, N.gonorrhoeae, M. genitalium, M. hominis, U. urealyticum, U.parvum, Trichomonas vaginalis met. real time PCR, jakościowo.​

W diagnostyce.
W klinice robią biopsję i pobierają wycinek do badania , badają Cd138. Musiałabyś zapytać o koszty u siebie w klinice.

Tu na przykład masz 7 patogenów;)

Panel urogenitalny 7 patogenów: Ch. Trachomatis, N.gonorrhoeae, M. genitalium, M. hominis, U. urealyticum, U.parvum, Trichomonas vaginalis met. real time PCR, jakościowo.​

W diagnostyce.
W klinice robią biopsję i pobierają wycinek do badania , badają Cd138. Musiałabyś zapytać o koszty u siebie w klinice.
Dzięki wielkie :)

Nie to nie jwst wynik badania zarodka. Miałam badane niedawno. Dostałam 7 wyników a miałam 6 zarodków. Wynik zarodka wygląda inaczej. Jest wykres i płeć. A to jest tylko kontrola jakiś test aparatury czy coś tam.
Czyli Twój siódmy wynik też był taką kontrolą? My badaliśmy 3 zarodki, wczoraj w systemie pojawiły się 3 wyniki, dwa z wykresami, tak jak u Ciebie i trzeci, ten który wkleiłam- i nie wiem co o tym myśleć. Póki co czekam na tel z kliniki, ale ciekawość silniejsza 🙈

reklama
Czyli Twój siódmy wynik też był taką kontrolą? My badaliśmy 3 zarodki, wczoraj w systemie pojawiły się 3 wyniki, dwa z wykresami, tak jak u Ciebie i trzeci, ten który wkleiłam- i nie wiem co o tym myśleć. Póki co czekam na tel z kliniki, ale ciekawość silniejsza 🙈
To pewnie jeszcze jeden Ci dosla. Ja na 6 dzieciaków miałam dodatkowo dwa badania kontrolne czyli łącznie 8 wyników.

Do góry