reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.

Wiecie może o co chodzi?
20211117_211817.jpg

Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.
A kiedy zaczęłaś brać progesteron?
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie

A kiedy zaczęłaś brać progesteron?
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie
Biorę od kilku dni. Dzisiaj 7 dzień. Tak jak lekarka kazała. A wymazy jakie np? Bo miałam niedawno te infekcyjne, wszystko okej. Miałam z 2 miesiące temu cytologię i też okej. No i nie wiem jakie inne hmm

reklama
Dobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????
Nie kochana, ja od dnia transferu jestem na l4. Pierwszy raz wzięłam odrazu zwolnienie w pracy i jak widać słusznie 😉 ❤️ jakiś urodzaj dziewczynek @Orchidea33 też będzie mieć córkę 😜coś mi się widzi że te nasze czerwcowe transfery to zdominowala damska płeć @fredka84 się tylko wyłamała na synka 😜 kto by pomyślał że po tylu latach się wkoncu uda?.. Dlatego naprawdę warto walczyć mimo wszystko i wszystkim, mimo cierpienia, strat, łez i bólu ❤️ bo kiedyś się to wynagrodzi ❤️

Do góry