Jakby coś to zapraszam do mnie do pracy pielęgniarki Ci zrobiąJa się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Dobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????A jak u Cb? Dobrze się czUjecie? Co będziecie mieć chłopak czy dziewczynka bo nie pamiętam
Gonzi
Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.
Gonzi
Edit bo źle sprecyzowałam.Wiecie może o co chodzi?
Zobacz załącznik 1337789
To wynik kontrolny. Jakiś test w labie czy coś tam.
A kiedy zaczęłaś brać progesteron?Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie
To wynik badania zarodka, ale widzę nie podają płciWiecie może o co chodzi?
Zobacz załącznik 1337789
Gonzi
Nie to nie jwst wynik badania zarodka. Miałam badane niedawno. Dostałam 7 wyników a miałam 6 zarodków. Wynik zarodka wygląda inaczej. Jest wykres i płeć. A to jest tylko kontrola jakiś test aparatury czy coś tam.To wynik badania zarodka, ale widzę nie podają płci
Gonzi
Biorę od kilku dni. Dzisiaj 7 dzień. Tak jak lekarka kazała. A wymazy jakie np? Bo miałam niedawno te infekcyjne, wszystko okej. Miałam z 2 miesiące temu cytologię i też okej. No i nie wiem jakie inne hmmA kiedy zaczęłaś brać progesteron?
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie
reklama
Justi92
Nie kochana, ja od dnia transferu jestem na l4. Pierwszy raz wzięłam odrazu zwolnienie w pracy i jak widać słusznie jakiś urodzaj dziewczynek @Orchidea33 też będzie mieć córkę coś mi się widzi że te nasze czerwcowe transfery to zdominowala damska płeć @fredka84 się tylko wyłamała na synka kto by pomyślał że po tylu latach się wkoncu uda?.. Dlatego naprawdę warto walczyć mimo wszystko i wszystkim, mimo cierpienia, strat, łez i bólu bo kiedyś się to wynagrodziDobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????
Podziel się: