eij
Fanka BB :)
A to różnie, zależy jakie długie masz cykle i kiedy wypada owulacja. Ja miałam cykle 31, 32 dni i u mnie wypadło w 18 dcw którym dniu cyklu robią transfer ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to różnie, zależy jakie długie masz cykle i kiedy wypada owulacja. Ja miałam cykle 31, 32 dni i u mnie wypadło w 18 dcw którym dniu cyklu robią transfer ?
oby tak było i oby przyniósł on jednego bobasaNie martw się tym brakiem świeżego transferu. Za miesiąc podejdziesz do crio uspokoją się hormony itp.
mam troche rozchwianeA to różnie, zależy jakie długie masz cykle i kiedy wypada owulacja. Ja miałam cykle 31, 32 dni i u mnie wypadło w 18 dc
To będzie trzeba kontrolować mocno owu żeby niemprzegapic i tylemam troche rozchwiane
Zazwyczaj 25-28 czasem nawet 21
Spokojnie, lekarz wie co robić. Ja już po jakimś czasie nawet nie próbowałam analizować ani rozumieć, przerosło mnie to wszystkomam troche rozchwiane
Zazwyczaj 25-28 czasem nawet 21
Dokładnie, częściej będziesz jeździła do kliniki po prostuTo będzie trzeba kontrolować mocno owu żeby niemprzegapic i tyle
Zawsze się pada progesteron ??Dziewczyny na jutro mam zaplanowaną punkcję
Zrobiłam wynik ale progesteron wyszedł 1,34 wiec za duży na świeży transfer
Jeśli się uda wszystko i uzyskamy komórki a później zarodki to jak wyglada krio transfer?
Kochana ty nie myśl o żadnym zejściu ze sceny, skup się na najbliżej próbie. Wiem że to nie jest łatwe ale postaraj się nie martwic na zapas bo to i tak nic nie da a tylko niepotrzebnie się sterujesz. Zrelaksuj sie bo kropek potrzebuje silnej i pozytywnej mamy będzie dobrze@laChance
@eij
Wytrzymam tyle dojazdów ile będzie trzeba jeśli ma to przynieść upragniony efekt
Myśle ze kazda z nas jest wiele znieść by zostać mamą
Ale wiem i mam tez z tylu głowy ze trzeba wiedzieć kiedy z przysłowiowej sceny zejść
Dlatego walka będzie trwała do ostatniego zarodka z tej procedury
Co to są te wlewyHej dziewczyny
Tak, bralam 2 wlewy do ostatniego transferu. Ja je polecam jeśli kogoś stać bo naprawdę może pomóc przy Niewyjaśnionych przyczynach , wysokich NK, niskim allo itd...
O to mój drugi cud po tych immunoglobulinach