reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@laChance
@eij
Wytrzymam tyle dojazdów ile będzie trzeba jeśli ma to przynieść upragniony efekt❤️

Myśle ze kazda z nas jest wiele znieść by zostać mamą😃

Ale wiem i mam tez z tylu głowy ze trzeba wiedzieć kiedy z przysłowiowej sceny zejść
Dlatego walka będzie trwała do ostatniego zarodka z tej procedury
🙏

@laChance
@eij
Wytrzymam tyle dojazdów ile będzie trzeba jeśli ma to przynieść upragniony efekt❤️

Myśle ze kazda z nas jest wiele znieść by zostać mamą😃

Ale wiem i mam tez z tylu głowy ze trzeba wiedzieć kiedy z przysłowiowej sceny zejść
Dlatego walka będzie trwała do ostatniego zarodka z tej procedury
🙏
Kochana ty nie myśl o żadnym zejściu ze sceny, skup się na najbliżej próbie. Wiem że to nie jest łatwe ale postaraj się nie martwic na zapas bo to i tak nic nie da a tylko niepotrzebnie się sterujesz. Zrelaksuj sie bo kropek potrzebuje silnej i pozytywnej mamy 😉 będzie dobrze 😘

reklama
Do góry