reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystkie 3 badania Paśnik mi zlecił bo ich mi brakowało. @Aduś16 mi już wspominała kiedyś o tych immunoglobinach.
Hej dziewczyny
Tak, bralam 2 wlewy do ostatniego transferu. Ja je polecam jeśli kogoś stać bo naprawdę może pomóc przy Niewyjaśnionych przyczynach , wysokich NK, niskim allo itd...
O to mój drugi cud po tych immunoglobulinach 😉

Załączniki

• 20211110_133917.jpg
    20211110_133917.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 115
Dziewczyny na jutro mam zaplanowaną punkcję
Zrobiłam wynik ale progesteron wyszedł 1,34 wiec za duży na świeży transfer
Jeśli się uda wszystko i uzyskamy komórki a później zarodki to jak wyglada krio transfer?
Tak samo jak świeży :) Jeśli mas owulacje to kontrolujesz owulacje. Jak pęknie pęcherzyk to wtedy w zależności czy masz zarodki 3 dniowe czy 5 dniowe to tyle od owulacji czekają na transfer. Po transferze dostajesz leki. Jeśli nie masz owu to masz transfer na sztucznym cyklu wtedy od 1 dc masz leki i kontrole endo. W momencie gdy endo jest ładne (i hormony czasem sprawdzają) robią transfer.

Kochana ile jajek masz na USG? Kciuki za jutro!
niestety tylko 3
Więcej juz się nie uda ze mnie wykrzesać 😢
Ale ważne ze są
Doktor pobierze wszystkie i mam nadzieje ze uda się je zapłodnić i choć dwie będą silne i przetrwają 🙏
Najgorsze ze badałam progesteron i ma 1,34
Za duży do świeżego transferu
Jestem ciekawa co powie lekarz

reklama
niestety tylko 3
Więcej juz się nie uda ze mnie wykrzesać 😢
Ale ważne ze są
Doktor pobierze wszystkie i mam nadzieje ze uda się je zapłodnić i choć dwie będą silne i przetrwają 🙏
Najgorsze ze badałam progesteron i ma 1,34
Za duży do świeżego transferu
Jestem ciekawa co powie lekarz
Nie martw się tym brakiem świeżego transferu. Za miesiąc podejdziesz do crio uspokoją się hormony itp.

Do góry