Na naturalnym tyle dni po owulacji ile dni ma zarodek. Jak 5-cio dniowy to 5 dni po owulacji. Na sztucznym dzień włączenia progesteronu liczy się jak dzien owulacji.w którym dniu cyklu robią transfer ?
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Hej dziewczynyWszystkie 3 badania Paśnik mi zlecił bo ich mi brakowało. @Aduś16 mi już wspominała kiedyś o tych immunoglobinach.
Tak, bralam 2 wlewy do ostatniego transferu. Ja je polecam jeśli kogoś stać bo naprawdę może pomóc przy Niewyjaśnionych przyczynach , wysokich NK, niskim allo itd...
O to mój drugi cud po tych immunoglobulinach
Załączniki
Aduś tęsknimyHej dziewczyny
Tak, bralam 2 wlewy do ostatniego transferu. Ja je polecam jeśli kogoś stać bo naprawdę może pomóc przy Niewyjaśnionych przyczynach , wysokich NK, niskim allo itd...
Malutki piękny;*
Aduś16
Jak u Ciebie ?? Kiedy transfer ?Aduś tęsknimy
Malutki piękny;*
Vinszka
Hej dziewczyny
Słodziaczek. a mamusi spać daje w nocy?
Vinszka
Kochana ile jajek masz na USG? Kciuki za jutro!Dziewczyny na jutro mam zaplanowaną punkcję
Zrobiłam wynik ale progesteron wyszedł 1,34 wiec za duży na świeży transfer
Jeśli się uda wszystko i uzyskamy komórki a później zarodki to jak wyglada krio transfer?
Aduś16
Dziękujemy ! Co 2 h lub częściej pobudka ale jest coraz lepiej.. n.p.wczoraj raz ciągiem 4h przespal po raz pierwszy Od około północy spi ze mną i dzięki temu funkcjonuje normalnieSłodziaczek. a mamusi spać daje w nocy?
laChance
Tak samo jak świeży Jeśli mas owulacje to kontrolujesz owulacje. Jak pęknie pęcherzyk to wtedy w zależności czy masz zarodki 3 dniowe czy 5 dniowe to tyle od owulacji czekają na transfer. Po transferze dostajesz leki. Jeśli nie masz owu to masz transfer na sztucznym cyklu wtedy od 1 dc masz leki i kontrole endo. W momencie gdy endo jest ładne (i hormony czasem sprawdzają) robią transfer.Dziewczyny na jutro mam zaplanowaną punkcję
Zrobiłam wynik ale progesteron wyszedł 1,34 wiec za duży na świeży transfer
Jeśli się uda wszystko i uzyskamy komórki a później zarodki to jak wyglada krio transfer?
Marzycielka7
niestety tylko 3Kochana ile jajek masz na USG? Kciuki za jutro!
Więcej juz się nie uda ze mnie wykrzesać
Ale ważne ze są
Doktor pobierze wszystkie i mam nadzieje ze uda się je zapłodnić i choć dwie będą silne i przetrwają
Najgorsze ze badałam progesteron i ma 1,34
Za duży do świeżego transferu
Jestem ciekawa co powie lekarz
reklama
laChance
Nie martw się tym brakiem świeżego transferu. Za miesiąc podejdziesz do crio uspokoją się hormony itp.niestety tylko 3
Więcej juz się nie uda ze mnie wykrzesać
Ale ważne ze są
Doktor pobierze wszystkie i mam nadzieje ze uda się je zapłodnić i choć dwie będą silne i przetrwają
Najgorsze ze badałam progesteron i ma 1,34
Za duży do świeżego transferu
Jestem ciekawa co powie lekarz
Podziel się: