Napisałam na privJak u Ciebie ?? Kiedy transfer ?
reklama
Czesc psioszko. Doczytałam, że doczekałaś się transferu . Wiesz, jak bardzo Ci kibicuję? Mam ogrooooomną nadzieję, że niedługo będę mogła Ci gratulowaćJa moja droga mam tym razem w 18 DC transfer . Może nie będzie tak źle i albo zrobi Ci transfer w 18 DC albo będzie akurat jego sobota ja zawsze miałam takiego farta że jak miałam mieć transfer w sobotę ( 2 razy tak było ) to akurat miał dyżur więc on przeprowadzał . Trzymam kciuki za Ciebie wierzę że wszystko się w końcu uda ...
Ja Ci powiem że też tak dziwnie teraz na forum ... Dziewczyny znikły ( nie ma co się dziwić w końcu doczekały się brzuszków i już niedługo ich szczęścia będą z nimi ) nieraz tak smutno się robi że ja nadal stoję w miejscu i dalej tu jestem , ale mam nadzieję i wierzę że już niedługo i ja będę patrzeć jak brzuszek rośnie
A co do twojego posta, to wiesz że ja niedawno miałam takie same odczucia? Czułam, że niedługo tylko ja zostanę na forum ze starej brygady i też mi było źle z tym, że dziewczyny znikają...
Powiem ci jak to wygląda teraz u mnie, jak jestem po tej drugiej stronie. Już nawet o tym @Caro♤♤♤♤ pisałam, ale jak mi się udało to mam takie odczucia, że nie mam prawa już tu się udzielać bo jak to się mówi: syty głodnego nie zrozumie. Nie lubię się obnosić i chwalić czymś, co ja już prawie osiągnęłam, a dziewczyny o to dalej walczą. Pamiętam, jakie sama miałam niekiedy odczucia jak widziałam wielkie bety lub zdjęcie USG... I wiele razy te odczucia nie były wcale pozytywne... Jessssui, ja to jestem na maksa pokręcona. Rozumiesz mnie troszkę?
No. Więc się trochę wytłumaczyłam i wiedz, że coś tam cały czas czytam i kibicuję moim dziewczynom . Teraz jest twoje kolej i czekam z Tobą całym serduchem żebys w końcu mogła płakać z radości
Dziewczyny zgłupiałam. Nie wiem czy mam okres czy nie. Niby jak jestem w łazience to zawsze trochę krwi jest na papierze, ale na podpasce czysto i nie boli mnie brzuch, ani nie mam skurczy. Nie wiem jak teraz liczyć cykl. Zawsze najpierw był ból brzucha a potem krwawienie i to dużo silniejsze.
Dziękuję bardzo@ladypink81
@Emilia17
Dziewczyny przegapiłam wczoraj... spóźnione życzenia urodzinowe [emoji512][emoji512]
Dużo zdrówka i spełnienia marzeń [emoji3590]
Kasia19881988
Fanka BB :)
Hej, dawno mnie tu nie było .
Czy któraś z was po nieudanych próbach in vitro miała zalecenie od lekarza aby zrobić biopsje macicy ?
Czy któraś z was po nieudanych próbach in vitro miała zalecenie od lekarza aby zrobić biopsje macicy ?
nieagatka
jaaa, ale przystojniachaHej dziewczyny
Tak, bralam 2 wlewy do ostatniego transferu. Ja je polecam jeśli kogoś stać bo naprawdę może pomóc przy Niewyjaśnionych przyczynach , wysokich NK, niskim allo itd...
O to mój drugi cud po tych immunoglobulinach
JestemMama!
Dziękuję aż się wzruszyłam też mam nadzieję że następne łzy które wypłyną z mych oczu będą łzami szczęściaCzesc psioszko. Doczytałam, że doczekałaś się transferu . Wiesz, jak bardzo Ci kibicuję? Mam ogrooooomną nadzieję, że niedługo będę mogła Ci gratulować
A co do twojego posta, to wiesz że ja niedawno miałam takie same odczucia? Czułam, że niedługo tylko ja zostanę na forum ze starej brygady i też mi było źle z tym, że dziewczyny znikają...
Powiem ci jak to wygląda teraz u mnie, jak jestem po tej drugiej stronie. Już nawet o tym @Caro♤♤♤♤ pisałam, ale jak mi się udało to mam takie odczucia, że nie mam prawa już tu się udzielać bo jak to się mówi: syty głodnego nie zrozumie. Nie lubię się obnosić i chwalić czymś, co ja już prawie osiągnęłam, a dziewczyny o to dalej walczą. Pamiętam, jakie sama miałam niekiedy odczucia jak widziałam wielkie bety lub zdjęcie USG... I wiele razy te odczucia nie były wcale pozytywne... Jessssui, ja to jestem na maksa pokręcona. Rozumiesz mnie troszkę?
No. Więc się trochę wytłumaczyłam i wiedz, że coś tam cały czas czytam i kibicuję moim dziewczynom . Teraz jest twoje kolej i czekam z Tobą całym serduchem żebys w końcu mogła płakać z radości
Ja mam teraz takie zalecenie, będą sprawdzać komórki nk i okno implantacyjne
Hej, dawno mnie tu nie było .
Hej, trzymam za Was masz jakieś uczucie kłucia, ciągnięcia? U mnie zawsze były. W którym dniu chcesz betowac? Napisz mi proszę, jaki miałaś estradiol przed transferem, wczoraj pewna dziewczyna napisała, że lekarka jej mówiła, iż dobrze aby był wysoki na cyklu sztucznym. Ja przed pierwszym transferem miałam 204 i lekarz nic nie mówił, przed drugim 270, więc nie było szału, a transfery były udane kiedyś czytalam, że powinien być chyba ponad 200 Zapytam się doktorka, o co chodzi. Póki co biorę estrofem 3x1, pewnie Ty też tak masz rozpisane.Dziękuję aż się wzruszyłam też mam nadzieję że następne łzy które wypłyną z mych oczu będą łzami szczęścia
reklama
Marzycielka7
stara gwardia nie wymarła co niektorzy jeszcze walczą choć juz resztką siłCzesc psioszko. Doczytałam, że doczekałaś się transferu . Wiesz, jak bardzo Ci kibicuję? Mam ogrooooomną nadzieję, że niedługo będę mogła Ci gratulować
Super ze niektóre z nas mogą się juz cieszyć maluszkami a niektóre ciążowym krągłościami ale trzeba wierzyć ze dla każdej wzejdzie słońce
@Brakujemiwiary dla nas tez zaświeci zobaczysz
Podziel się: