laChance
Fanka BB :)
Jestem 6dpt Badałam proga we wtorek ale estradiolu nikt nie zalecił. Poprzednio orzy biochemi tez nie badałam ani raz estradiolu.A kiedy masz transfer bo chyba przeoczyłam..??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem 6dpt Badałam proga we wtorek ale estradiolu nikt nie zalecił. Poprzednio orzy biochemi tez nie badałam ani raz estradiolu.A kiedy masz transfer bo chyba przeoczyłam..??
No to na spokojnie kochana, nie badaj go trzymam mocno kciukiJestem 6dpt Badałam proga we wtorek ale estradiolu nikt nie zalecił. Poprzednio orzy biochemi tez nie badałam ani raz estradiolu.
Hej,Witam
Czy ktoś może jest z trojmiasta ?? Dziewczyny moj czas się kończy FSH i estradiol jest kiepski lat 42 mam w wieku 39 zaszłam w ciąże później w 17 tc poroniłam przez 1,5 roku nie mogłam zajść w ciąże potem zaszłam i proste jajo … to było rok temu dałam spokój .. ale mięs temu postanowiłam z mężem ze spróbujemy raz jeszcze ale teraz chciała bym porady w dobrej klinice i nie wiem gdzie się udać
AMH 2 lata temu 0,757 być może jest już dużo mniej moj gin mówi ze tragedii w FSH nie mam ale na stymulacji mam tylko jedno dobre jajeczko było kiedyś więcej w obu jajnikach teraz tylko jeden w jednym i o dziwo nie w tym co zawsze … dostałam pregnyl zastrzyk zobaczymy.. nie nastawiam się już tak jak wcześniej bo to tylko pogarsza sytuacje .. mam już dzieci jednak ten instynkt ten zegar jest dość silny proszę nie oceniajcie mnie względem wieku
Nie wiem co zrobić z estradiolem mam trochę niski.
No mi bliżej GdyniaHej,
Ja w invicta Gda. Ale diagnoza to zawsze zależy od wyników obojga partnerów
No u Ciebie to już trzeba szybko działać
A kto.wie może jednak teraz się uda
Nie przejmuj się, ja po każdym transferze też ani razu nie badałam, a przed zaczęłam od zeszłego miesiąca. Czy to ma jakiś wpływ i znaczenie to nie wiem, idzie z tym wszystkim zwariowaćKurde to dlaczego ja nie mam takich zaleceń
Ja zaczynam stymulacje 15.11 i liczę na to ze w grudniu zrobimy transfer. To może się spotkamy
Mam 39 lat i doktor chce przeprowadzić superstymulacje by pobrać jak największa ilość komórek. Mówi ze w moim wieku musimy iść na ilość, żeby z tego wyszła jako
Hej hej głowa do góry ja sama przeżywałam że mam 39 już na karku ale tu dziewczyny mnie bardzo pocieszyły.Trzymam kciuki. Ja nie pomogę bo z Lublina ale napewno ktoś coś doradziHej,
Ja w invicta Gda. Ale diagnoza to zawsze zależy od wyników obojga partnerów
No u Ciebie to już trzeba szybko działać
A kto.wie może jednak teraz się uda
W tym anulowanym transferze też brałam 2x1tab, potem 3x1 i 1x2+2x1 czyli 2-1-1. Wcześniej z tą samą dawką ale bez badań dopuścili mnie do transferu i ciąża biochemiczna.Super trzymam kciuki! Dasz znać ile będziesz miała w dniu transferu? Miałaś teraz jakieś badania? Podasz wyniki i który dzień cyklu?
No ja właśnie 3 dpt miałam estradiol 199 tylko a od 2 dc brałam 2x1 estrofem… stąd tym razem wole sobie to dopilnować wszystko. No właśnie ja dwóch lekarzy pytałam o te hormony i każdy mi gada że jak cykl sztuczny to mam się nie martwić. Ale coś mi tu się nie zgadza i tym razem planuję sobie dopilnować sama.
Jak chcesz odpowiedzieć na dany post zaznaczasz odpowiedź i piszesz na dole danej osobie. Jak chcesz odpowiedzieć kilku osoba to zaznaczasz cytat i piszesz, następnie dajesz wstaw cytat i zaznaczasz na co chcesz odpowiedziećHej dziewczyny o co chodzi z tymi cytatami , chciałam odpowiedzieć na inny post a wstawiło mi się do innego