reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję dziewczyny, ale nie robię sobie większych nadziei. Ostatnio z 5 uzyskaliśmy tylko 1. Prawdę mówiąc miałam nadzieję, że jak robimy od razu stymulację pod stymulacji, to efekty będą większe 🤷‍♀️

Serio kochana nie jest źle.
Ja mam mutacje w Mthfr C677T homozygota CC i A1299C heterozygota AC i na to tylko metylowany kwas foliowy.
Jak poczytasz to piekszisc kobiet ma ta mutacje. Także spokojnie[emoji8]
W sumie ktoś nam ten gen przekazał i z nim żyje, nas jakoś spłodzili 🙂. No nic trzeba zmienić kwas foliowy (który i tak mam zawsze w normie) i witaminki B, profil koagulacyjny wyniki Ok także narazie nic złego się nie dzieje.
Działamy dalej cieszę się, ze zdecydowałam się na to badanie po 1 nieudanej próbie, przynajmniej nie będę miała do siebie pretensji, ze czekałam dłużej. Dzięki wielkie za poradę @Evela.6 😘

reklama
@Brakujemiwiary a jak twoja wizyta? Na kiedy masz transfer?
Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale
.... transfer mam 8.11😊🥰🥰 niech to będzie szczęśliwy dzień 🙏🙏🙏🙏🙏 lekarz zadowolony z endo 8,6 , zadowolony z wyników i już dziś mialam wlew. Pokazał jak dzielić accofil, od jutra leki i w poniedziałek o 13 transfer 💪💪💪 mam nadzieję i mocno w to wierzę ze to będzie ostatni transfer 🙏🙏🙏🙏 będę się teraz modlić do wszystkich świętych aby tym razem sie udalo. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰

Do góry