Hej, ja dzisiaj po punkcji. Z 13 pobranych komórek, tylko 5 dojrzałych ( tak jak ostatnio ). Podłamałam się
Ale spokojnie z tych 5 jeszcze wszystko moze byc pieknie i za to mocne kciuki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja dzisiaj po punkcji. Z 13 pobranych komórek, tylko 5 dojrzałych ( tak jak ostatnio ). Podłamałam się
Może 5 ale idealnych? Trzymam mocno kciukiHej, ja dzisiaj po punkcji. Z 13 pobranych komórek, tylko 5 dojrzałych ( tak jak ostatnio ). Podłamałam się
Naprawdę nie ma tragedii czy tylko chcesz mnie pocieszyć?
Może za szybko punkcja? Rosły rowno?Hej, ja dzisiaj po punkcji. Z 13 pobranych komórek, tylko 5 dojrzałych ( tak jak ostatnio ). Podłamałam się
To była decyzja lekarza. W pt na USG było ok 18 niemal równych. Dzisiaj pobrano 13, ale tylko 5 okazało się dojrzałych.Może za szybko punkcja? Rosły rowno?
W sumie ktoś nam ten gen przekazał i z nim żyje, nas jakoś spłodzili . No nic trzeba zmienić kwas foliowy (który i tak mam zawsze w normie) i witaminki B, profil koagulacyjny wyniki Ok także narazie nic złego się nie dzieje.Serio kochana nie jest źle.
Ja mam mutacje w Mthfr C677T homozygota CC i A1299C heterozygota AC i na to tylko metylowany kwas foliowy.
Jak poczytasz to piekszisc kobiet ma ta mutacje. Także spokojnie[emoji8]
Nie ma tragedii serio serio [emoji16]Naprawdę nie ma tragedii czy tylko chcesz mnie pocieszyć?
Nie ma tragedii serio serio [emoji16]
Mam te same mutacje z czego mthfr homo więc jeszcze gorzej.
Bobo rośnie [emoji106]
Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale@Brakujemiwiary a jak twoja wizyta? Na kiedy masz transfer?