Aurora84
Fanka BB :)
Czerwona nitka na lewym nadgarstku działa jako amulet na uroki, złorzeczenie, zazdrość itp.Na czerwonym sznurku? To coś znaczy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czerwona nitka na lewym nadgarstku działa jako amulet na uroki, złorzeczenie, zazdrość itp.Na czerwonym sznurku? To coś znaczy ?
3 miesiące albo pół roku. Co klinika to swoje zasadyDziewczynki ile są ważne te wirusówki do in vitro?
Zależy od kliniki, u mnie 6 miesięcy.... Ale dziewczyny pisały ze nawet 3 miesiąceDziewczynki ile są ważne te wirusówki do in vitro?
Hej u mnie 22 tc, i lekarz już mi powiedział że odstawimy tydzień przed cc , także ja całą ciążę będę się kłułaHej dziewczyny Na jakiś czas zrobiłam przerwę od forum ale po raz kolejny potrzebuje Waszej wiedzy i doświadczenia mianowicie od transferu jestem na heparynę, obecnie 14tc i ginekolog każe już odstawić a ja jakoś się tego odstawienia boje, chociaż niby jedyne wskazaniem jakie mam są bardzo popularne mutacje Pai i MTHFR [emoji1745][emoji1745][emoji1745] I tak się zastanawiam do kiedy Wy miałyście stosować heparynę? Za wszystkie z Was trzymam bez ustanku kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
U mnie pół rokuDziewczynki ile są ważne te wirusówki do in vitro?
W Invikcie 3 miesiąceDziewczynki ile są ważne te wirusówki do in vitro?
A z jakiego powodu bierzesz heparynę? Mój lekarz z kliniki też sugerował że mogę nawet całą ciążę brać te zastrzyki ale ginekolog u którego prowadzę ciążę każe schodzić już i z jednej strony się boje ale z drugiej mi ulżyło trochę bo mam już takie zrosty że nie mam się gdzie kłóć w brzuch [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]Hej u mnie 22 tc, i lekarz już mi powiedział że odstawimy tydzień przed cc , także ja całą ciążę będę się kłuła