reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale
.... transfer mam 8.11😊🥰🥰 niech to będzie szczęśliwy dzień 🙏🙏🙏🙏🙏 lekarz zadowolony z endo 8,6 , zadowolony z wyników i już dziś mialam wlew. Pokazał jak dzielić accofil, od jutra leki i w poniedziałek o 13 transfer 💪💪💪 mam nadzieję i mocno w to wierzę ze to będzie ostatni transfer 🙏🙏🙏🙏 będę się teraz modlić do wszystkich świętych aby tym razem sie udalo. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
Trzymam mocno kciuki :) jaką blastke zabierasz? :)

reklama
Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale
.... transfer mam 8.11😊🥰🥰 niech to będzie szczęśliwy dzień 🙏🙏🙏🙏🙏 lekarz zadowolony z endo 8,6 , zadowolony z wyników i już dziś mialam wlew. Pokazał jak dzielić accofil, od jutra leki i w poniedziałek o 13 transfer 💪💪💪 mam nadzieję i mocno w to wierzę ze to będzie ostatni transfer 🙏🙏🙏🙏 będę się teraz modlić do wszystkich świętych aby tym razem sie udalo. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰
Wiadomo te wizyty to trwa. Ja mam dzień później 09.11. na 12:40 to idziemy prawie razem❤️❄️❤️ Jeszcze tylko żeby u mnie ten estradiol dalej rósł to będę przeszczęśliwa 💪💪 Mam nadzieję, że uda nam się obu i w końcu przejdziemy na inny etap zamartwiania 😁 wymyśliłam sobie, że jutro na poprawę nastroju i nie tylko kupię branzoletkę na czerwonym sznurku, może pomoże albo i nie, na pewno nie zaszkodzi i doda mi wiary ☺️

Wiadomo te wizyty to trwa. Ja mam dzień później 09.11. na 12:40 to idziemy prawie razem❤️❄️❤️ Jeszcze tylko żeby u mnie ten estradiol dalej rósł to będę przeszczęśliwa 💪💪 Mam nadzieję, że uda nam się obu i w końcu przejdziemy na inny etap zamartwiania 😁 wymyśliłam sobie, że jutro na poprawę nastroju i nie tylko kupię branzoletkę na czerwonym sznurku, może pomoże albo i nie, na pewno nie zaszkodzi i doda mi wiary ☺️
Kochana to jest dobry pomysł 😁 mąż kupił mi charmsa do bransoletki w kształcie koniczynki i powiedział że przyniesie nam szczęście, starałam się zawsze mieć ją przy sobie na badaniach itd.. dodatkowo medalik, ściskam w ręce na każdym badaniu, lekarz już to wyhaczyl 🙏😂 ale mnie to pomaga ❤️❤️

Tak was czytam dziewczyny i zachodzie sobie w głowie, czy ja też tak entuzjastycznie będę podchodzić do transferu.

Kiedyś tak było, ale teraz...
Zależy mi, żeby nie było, ale chyba się boje.

Na czerwonym sznurku? To coś znaczy ?

Ja mam duzooo tego 🙈 przyjaciółka przywiozła mi z pod Częstochowy takie "winko " siostra z Krakowa kawałek szmatki dzieciątka Jezus ( dziś ja miałam przy sobie w staniku schowana 🙈) i jeszcze mam w pracy od bezpośredniego przełożonego dostałam bransoletkę konieczynkę na szczęście mam nadzieję że to wszystko przyniesie mi szczęście tym razem ✊✊✊✊❤️ trzymam kciuki za Ciebie aby wszystko poszło zgodnie z twym planem ✊✊✊❤️❤️❤️❤️

Aaaaa i jeszcze różaniec mąż mi kupił w Częstochowie na rękę który od razu został poświęcony 🥰🥰 musi być dobrze tym razem ✊💪💪💪💪

Tak was czytam dziewczyny i zachodzie sobie w głowie, czy ja też tak entuzjastycznie będę podchodzić do transferu.

Kochana musisz wierzyć że się uda ❤️ ja innej myśli nie dopuszczam do siebie . Też się boje , jest strach , niepewność , lek i niepokój... Ale nie myślę o tym ... Serioo teraz głowę zajmuje czym innym ... Ten mały trzpiot nie pozwala mi się załamywać i odpycha złe myśli ... Dzień płynie przy nim zdecydowanie szybciej i nie mam czasu na myślenie i analizowanie ( za to chodzę po domu i wycieram jego 1 i 2 🤣🤣🤣🤣🙈 bo jeszcze na dwór nie może wychodzić ) . Taki mały psi przyjaciel i terapeuta ❤️

Załączniki

• Screenshot_2021-11-02-20-00-33-114_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-11-02-20-00-33-114_com.facebook.katana.jpg
    282 KB · Wyświetleń: 91
reklama

Powiem Ci że ten entuzjazm nie jest łatwy, jestem raczej pesymistką/realistką. Mimo tego staram się odganiać złe myśli bo inaczej wpadam w doła i tracę wiarę. Jak tylko zaczynam coś analizować to aż mi ciśnienie skacze i serce całe telepie. Trzeba chwytać się tej małej iskry nadziei i próbować ją rozpalić.

Do góry