reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ikasia poczekaj!!! ImplantCja moze byc do 12 dnia po zaplodnieniu I dopiero po 48 godz.wytwarzany jest hormon beta,czystym przykladem jestem ja na pozna implabtacje
U mnie
Na 2 raczej za maly przyrost. Niech bedzie 1 byleby tam gdzie trzeba:-)
P.S.Madzialenak gdzie Twoja stoopka.
Uwielbiam przesuwajacego sie SEBASTIANKA:happy:

reklama
Molla podczas stymulacji widział 10 pęcholi, potem jak pobierał to wychodziło że tylko pobrał 2 komórki a jak do transferu to tylko uzyskiwał po 1 zarodku. Cieszyłam się, że chociaż jest 1 ale nie chciał zostać w brzusiu. Zobaczymy jak będzie tym razem.

Jeśli chodzi o spóźnianie to w jego przypadku norma. Za każdym razem piękny zarodek, tylko nie chce pozostać ze mną.

Doslownie jak u mnie za pierwszym razem mialam 7 chyba pecholi,tez pobral 2 ale mialam ZERO ZARODKOW!!!!!
Szczerze to cis oni malo pobieraja tych komorek

reklama
Mollaale ja mmialam 5 dniowego zarodka, i sam lekarz kazal robic 9dpt...ale ja juzz sie katuje ....i chce sprawdzic juz juto....i moze ccos wyjdzie?

Do góry