reklama
Molla
Fanka BB :)
Asia przy kazdym usg badali mi estradiol,by sprawdzic dojrzalosc pecherzykow I gdy na te 10 mialam estradiol 2000 ilestam to mi dopiero progesteron zrbili,
A szczerze to ja sugerowalam juz koniec stymulacji,bo przy pierwszym ivf nie mialam zarodka,bo niby stare komory mialam,no ja moze I stara,ale dlaczego iui mi wychodzily a ivf nie,bo mnie przestymulowali pierwszym razem. Mi iui wychodzily I przez monitoringi wieloletnie wiedzialam,ze moje pecherzyki sa takie po 18 mm,wtedy mialam swoje owulacje,a przy pierwszym ivf mnie przetrzymali I mialam pechole po 25 mm.i dlatego byly stare
Kazda z nas jest inna I kazda klinika ma swoje wygibasy
A szczerze to ja sugerowalam juz koniec stymulacji,bo przy pierwszym ivf nie mialam zarodka,bo niby stare komory mialam,no ja moze I stara,ale dlaczego iui mi wychodzily a ivf nie,bo mnie przestymulowali pierwszym razem. Mi iui wychodzily I przez monitoringi wieloletnie wiedzialam,ze moje pecherzyki sa takie po 18 mm,wtedy mialam swoje owulacje,a przy pierwszym ivf mnie przetrzymali I mialam pechole po 25 mm.i dlatego byly stare
Kazda z nas jest inna I kazda klinika ma swoje wygibasy
Molla ale z tymi hormonami wpływającymi na nastrój masz rację...mój M powiedział mi ,że w sumie cieszy się, że nie jest teraz ze mną, bo strasznie gderliwa się zrobiłam...zawsze jak dzwonił się cieszyłam bez względu na to ,który raz dzwonił, a dziś jak dzwonił 3 raz to go opieprzyłam czy nie ma nic innego do roboty , albo czy spać mu się nie chce
madzialenak
mama na pełen etat
Molla ale masz piękny przyrost bety :-) Nie mogę doczekać się czwartku bo jestem ciekawa czy jest 1 czy 2 maluszki?
lawendowy_sen
Molla, z jednej strony rozumiem Twoje obawy, ale z drugiej strony powinnaś dostać lanie.
Uciesz się w końcu z tego, że jesteś w ciąży!!! Przecież beta rośnie!
Uciesz się w końcu z tego, że jesteś w ciąży!!! Przecież beta rośnie!
lawendowy_sen
Martka, nie jestem na zwolnieniu. Chodzę do pracy.
reklama
Podziel się: