reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agapl, super, że maluszek rośnie, jak na drożdżach.
Dobrze, że nie odstawiasz leków. Lepiej miec potwierdzenie z innego źródła, niż potem żałować, że czegoś się nie zrobiło.

reklama
Lila....to chyba musisz sie uzbroic w cierpliwosc do tego 23 kwietnia, czas w sumie szybko leci

Lawendowy sen - przepraszam ze pytam ale nie jestem na forum od poczatku, niektore dziewczyny juz kojarze z problemami itp a Ty na jakim etapie starań jestes jesli oczywiscie mozesz powiedziec??

Mgiełka, Agapl gratulacje, też przynosicie dobre wieści. Dzisiaj taka ładna wiosna się zaczyna.

Moje drogie życzę wam samych dobrych i pozytywnych wieści. Wszystkim tu obecnym się uda. Wiara czyni cuda!

Dziewczyny, strasznie milo mnie przyjelyscie. Dziekuje bardzo.
Mam konkretnego stresa przed jutrem i nie mam sil by wszystko czytac ,bo zaczne sie denerwowac jeszcze bardziej. Ja wierze ze sie uda. Wroce do was jutro.
Nieustajaco trzymam kciuki za kazda z nas

reklama
Ikasia no to trzymam kciuki za tą twoją jutrzejsza betkę:tak:
malinus pięknie betka przyrosła, gratulacje!!!!!!:-)
mgielka gratuluję 12mm szczęścia i mocno bijącego serduszka!!!:-)

Do góry