reklama
Molla ja czytam Was dziewczyny od X.2012r. kiedy zaczęłam pierwsze INV, potem drugie, które okazały sie niepowodzeniami. Potem miałam przerwę na forum, spotkanie u endokrynologa żeby uregulować tarczycę i tez musiałam psychicznie dojść do siebie po tych nieudanych transferach. A teraz zaczynam znowu od nowa.
Ja też chodzę na wizyty do niego. Cieszę się bardzo że Tobie się udało to może ja też będę miała szczęście i transfer zakończy się upragnioną ciążą.
Ja też chodzę na wizyty do niego. Cieszę się bardzo że Tobie się udało to może ja też będę miała szczęście i transfer zakończy się upragnioną ciążą.
Molla
Fanka BB :)
Ja jesem chora jak ide do niego,po pierwszym nieudanym mnie zjechal,zawsze sie spoznia,o zgrozo,nie przepadam za nim,ale tu mam najblizej,bo tylko niewiele ponad 120 km,ale ja juz u nich 3 lata jestem,lacznie z 40 tys.zostawilam im w kasie
Molla
Asia ja wlasnie podczas stymulacji czulam sie jakby ciazowo,w. Przeciwienstwie do teraz,ale dopiero po podaniu zastrzyku na pekniecie mialam nudnosci,bol piersi,napuchly mi,sutki duze,ale w poczatkowych dniach nic nie czulam
A takie piersi poovitrellowe to bym chciala.....a tu teraz mam 2 flaczki I jasne sutki, a podczas stymulacji malam bordowe.
A takie piersi poovitrellowe to bym chciala.....a tu teraz mam 2 flaczki I jasne sutki, a podczas stymulacji malam bordowe.
ja to się bałam,że będą mnie jajniki bolały ...albo głowa...a tu duuupa. Boję się tylko , bo może nie reaguję na stymulacje...ale mam nadzieję wszystkiego się jutro dowiedzieć. Przepraszam ,że tak smęcę , ale tak mnie napadło , bo coś za dobrze się układa
Molla
Asia dopada cie,bo wlasnie reagujesz na hormony.
Mnie nic a nic brzuch nie bolal,a przy normalnych pojedynczych owulacjach zawsze mnie bolal tak,ze wiedzialam z ktorego jajnika I kiedy mam owulacje
Jak pojechalam na usg az sie zdziwilam,ze mam lacznie 10 pecholi,a po brzuchu nic nie czulam
Mnie nic a nic brzuch nie bolal,a przy normalnych pojedynczych owulacjach zawsze mnie bolal tak,ze wiedzialam z ktorego jajnika I kiedy mam owulacje
Jak pojechalam na usg az sie zdziwilam,ze mam lacznie 10 pecholi,a po brzuchu nic nie czulam
reklama
Molla właśnie...ja też wiedziałam w którym jajeczko albo cysta a teraz jak cykl bezowulacyjny...pocieszam się tylko tym ,że gdyby wczoraj było na usg coś nie tak to może dawki by mi zwiększył. Czy w trakcie stymulacji miałaś badany progesteron?
Podziel się: