reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mimo, że weekend się już skończył,
ja i tak życzę Wam udanego i miłego dzionka.

68553_372647776177537_1245661032_n.jpg

reklama
Dzień dobry!!!

Witam nową koleżankę,Kiran ;) kochane mam problem z określeniem wieku swojej ciąży. Tutaj wskazuje że to 5 tydzień 1 dzień, a wg. innych kalkulatorów ciążowych to 6 tydzień ?? trochę zgłupiałam, a pierwszy dzień miesiączki miałam 3 marca. Może wy mi pomożecie, jeśtes dla mnie jak wyrocznia :) pozdrawiam serdecznie

Ciazy po invitro nie powinno sie liczyc od ostatniej miesiaczki bo moglas miec dluzsza lub krotsza stymulacje. Liczy sie od dnia pobrania komorek. Masz w necie pelno takich kalkulatorow po invitro. A bedac w 5tyg 1dniu jestes w 6 tyg....

Witajcie dziewczynki!!!

Lawendowy sen przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale mam problem z internetem i teraz w domu w ogóle nie mam. Moja przyjaciółka w piątek wypisała się ze szpitala na własną odpowiedzialność :-( Psychicznie nie wytrzymała :-( W czwartek 11.04 będzie miała rezonans maluszka i wszystko już dokładnie będzie widać. Lekarze twierdzą, że ma za małą, (czy za mało rozwiniętą) klatkę piersiową i nie ma miejsca na płucka. Ale ja liczę na to, że jeszcze wszystko będzie dobrze, bo do porodu jeszcze miesiąc a Maluszek dostaje sterydy, żeby się szybciej rozwijał.

Milagros mój Gin określił wiek ciąży od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ;) wg. niego ( w sobotę) to 5 tydzień

Moze twoj gin obliczyl ze tak jest dobrze. W moim przypadku mialam stymulacje o 3 dni dluzsza bo mi nie rosly dosc szybko i z daty ostatniej miesiaczki mi nie wychodzi ale tobie mozee akurat wyjdzie.

IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca

Zobacz tutaj wpisujac date pobrania komorek. Patrzac na twoja stopke wpisalam 15 marca i mi wyszlo 5tydz 3 dzien...

lulin bardzo mi przykro. tule cie mocno i życzę powodzenia następnym razem:tak:.

kiran witaj wsród nas i powodzenia zyczę z całego ♥

Darii, ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze. Tylko dlaczego nikt do tej pory nie zauważył niby tej wady rozwojowej??? Może to faktycznie pomyłka. Trzymam kciuki za rezonans. No i za Twoją przyjaciółkę i jej Maluszka również.

Witajcie kochane

malinuś, Molla, lulin &&&&&&&&&&&& za Wasze ogromne betki :-)
mgielka miłego oglądania, oby wszystko było super &&&& :-)
a mi udało się przepisać jutro na 14.20 :-) może wreszcie dowiem się czegoś konkretnego

reklama
Lawendowy sen powiem Ci szczerze, że nie wiem, czy to nie jest wina lekarza, który wcześniej bagatelizował u niej za dużą ilość wód. Nie zainteresowało go to wcześniej i też nie szukał tego przyczyny

A jak Ty się czujesz psychicznie i fizycznie?

Do góry